Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα νέο ξενοδοχείο κτισμένο στην όχθη του ποτάμου Σερράχη λειτούργησε πρόσφατα

Μία καινούργια τουριστική μονάδα ιδανική για μίνι εξόρμηση στο βουνό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2016

Το πατρικό σπίτι στο χωριό Παλαιχώρι έφυγε και στη θέση του εγκαταστάθηκε μια ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται απκλειστικά από νέα κτίσματα. Οι όγκοι του κτηρίου ακολουθούν την μορφολογία και την κλίση του εδάφου, φέρνοντας τον επισκέπτη ακόμη πιο κοντά στη φύση. Ο ποταμός Σερράχης, περνά ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο, προσφέροντας τις βροχερές χειμωνιάτικες μέρες, μια μοναδική θέα στους ενοίκους.

 

 

Για τους χώρους του ξενοδοεχείο, χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονα υλικά με αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Η μονάδα είναι κτισμένη στην όχθη του ποταμού Σερράχη, και βρίσκεται στον πυρήνα του χωριού σε μικρή απόσταση από την πλατεία και τις εκκλησίες του. Λειτουργεί όλο τον χρόνο και δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περάσει χώρο στο ορεινό χωριό, όλες τις εποχές του χρόνου. Διαθέτει 16 κλίνες (8 δίκλινα δωμάτια) και στο παρόν στάδιο προσφέρει ύπνο και πρόγευμα. Προσεχώς αναμένεται να λειτουργήσει το εστιατόριο και η καφετέρια.

 

 

Το χωριό Παλαιχώρι αποτελεί βάση για εξορμήσεις στα γύρω χωριά της Πιτσιλιάς. Οι επισκέπτες μπορούν ν' απολαύσουν περπάτημα στα μονοπάτια μελέτης της φύσης που έχουν δημιουργηθεί περιμετρικά του χωριού, επίσκεψη σε ιστορικά μνημεία όπως το Άγαλμα της Κύπριας Μάνας, το κρησφύγετο του Γρηγόρη Αυξεντίου, τη γραφική πλατεία του χωριού και το Μουσείο Βυζαντινής Κληρονομιάς. 

Για πληροφορίες και κρατήσεις 
Facebook: apodrasiescapehotel
Τηλ. 22642300
Ελευθερίας 23, 2740 Παλαιχώρι Λευκωσία 

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close