Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Λεμεσός τρώει λαχταριστούς λουκουμάδες

Ανακαλύψαμε τα 3 μοντέρνα στέκια του λουκουμά στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2016

Πριν από κάποια χρόνια τα μοντέρνα σουβλατζίδικα γέμιζαν τις γωνιές της πόλης. Λίγο μετά τα γιαουρτάδικα με το frozen yogurt και τις χίλιες γαρνιτούρες κέρδιζαν τις καρδιές μας και ξεφύτρωναν σε κάθε γειτονιά της Λεμεσού. Τώρα, οι λουκουμάδες έχουν σειρά και έχουν ήδη γίνει το νέο trend της πόλης.

Με νέα ή παλιά αισθητική, με παράδοση ή μοντέρνα ματιά, οι λουκουμάδες είναι αξεπέραστοι.

Οι λουκουμάδες λοιπόν είναι η νέα γλυκιά μόδα, εξ ου και τα πιο κάτω στέκια που τους σερβίρουν έγιναν αμέσως πόλος έλξης για όλους τους γλυκατζήδες και όχι μόνο!

LoukouMAN
Η Μέσα Γειτονιά έχει αποκτήσει εδώ και λίγους μήνες τη δική της γλυκιά γωνιά για λαχταρισοτύς λουκουμάδες, κρέπες, βάφλες, σάμισιη και άλλα… Εμείς αγαπάμε ωστόσο και ξεχωρίσουμε τους λουκουμάδες του μαγαζιού, που είναι παραδοσιακοί σιροπιαστοί, με μέλι, σοκολάτα, και στέβια και γεμιστοί με σοκολάτα, άσπρη σοκολάτα, κρέμα φράουλας, κρέμα oreo, κρέμα galaxy και λουκουμάδες με προφιτερόλ και άλλες εκδοχές. Σημείωσε ότι την προσεχή Πέμπτη 10/11 το LoukouMan έχει Χάπι Άουαρ στις 20.00, οπότε αγοράζεις σιροπιαστούς, γεμιστούς ή οτίδηποτε άλλο γλυτζίν θέλεις και την τιμή την να την προσδιορίσουν οι άνθρωποι του μαγαζιού! Σημείωσε ότι διαθέτουν και υπηρεσία delivery!
(25724411) Αρχ. Μακαρίου Γ΄, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός. Tρ-K 15.30-24.00.

 

Confitero
Μια μοντέρνα αισθητικής άφιξη έκανε την εμφάνιση της πριν μερικούς μήνες στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα σε μια πάραδο της οδού Ανεξαρτησίας, στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Εδώ δεν πέρα από την κλασική και γνωστή μας μορφή λουκουμάδων, στους οποίους μπορούν να προστεθούν τα συνοδευτικά της επιλογής σου, όπως μέλι και αμύγδαλα, θα βρεις όμως και πιο μοντέρνες εκδοχές, όπως είναι οι γεμιστοί, αλλά και τα αντίστοιχα ισπανικά churros. Οι λαχταριστές λιχουδιές που προκαλούν 'πανικό' στους γλυκατζήδες! Διαλέξτε ανάμεσα στις υπέροχες γεύσεις και απολαύστε χωρίς ενοχές. Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι μπορούν να σου τους σερβίρουν και στη νέα πιο light εκδοχή τους. Λουκουμάς γεμιστός με παγωτό Γιαούρτι, με μέλι και ξηρούς καρπούς!
(25107926) Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

 

Γλυκοπωλείο
Στην καρδιά της Λεμεσού, στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά 1, κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου, σε ένα μικρό αλλά θαυματουργό μαγαζάκι, θα καταλάβεις ότι η απόλαυση δεν έχει όρια. Στο Γλυκοπωλείο βλέπουν τους παραδοσιακούς λουκουμάδες με πιο μοντέρνα ματιά. Εδώ οι κλασικοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλα είναι μόνο η αρχή, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές για γαρνιτούρες που θα τον στολίσουν, όπως ζάχαρη άχνη, σοκολάτα πραλίνα, λευκή σοκολάτα, αμύγδαλο, ινοκάρυδο, μπισκότο, αλλά και δεκάδες γεύσεις για να γεμίσουν τον "τρύπιο" λουκουμά σου. Λουκουμάδες με πραλίνα, λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα εποχής! Επίλεξε συσκευασία με 6, 12 ή 24 και απόλαυσέ τους στο μάξιμουμ. Σ' αυτό το μαγαζί ωστόσο φτιάχνονται επίσης καθημερινά ολόφρεσκα κυπριακά γλυκά (όπως ρυζόγαλο, μαχαλεπί γάλακτος και κανονικό, γλυκά του κουταλιού όπως καρυδάκι, αλλά και μπακλαβά, κανταΐφι, λουκουμάδες, καραμελέ, gelly και κατιμέρι), που μπορείς να συνοδεύσεις με milkshakes, σπιτική λεμονάδα και κυπριακό καφέ, ακόμα και βυσινάδα ή γαλα με τριαντάφυλλο!
(25250011) Νικοδήμου Μυλωνά 1, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close