Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πήγαμε στο "Γλυκολέμονο" που έγινε "Βεράντα"

Νέος άερας ανανέωσηκαι καινούργιο όνομα για το αγαπημένο μαγαζάκι της Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2016

Το αγαπημένο Γλυκολέμονο της Λεμεσού άλλαξε και σε υποδέχεται πλέον πλήρως ανανεωμένο και με άλλον αέρα! Μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα, οι ιδιοκτήτες του καφεζαχαροπλαστείου, αποφάσισαν να το ξαναβάλουν σε λειτουργία, επιστρέφοντας ωστόσο με πολλές εκπλήξεις.

 

Τι εννοώ; Κατ' αρχάς με νέο όνομα, το 'Βεράντα καφέ-μπιστρό'! Πολλές αλλαγές έγιναν και στο μενού του φαγητού και ποτού, στο οποίο προστέθηκαν περισσότερες επιλογές! Επίσης, διάφορες όμορφες πινελιές ξεχωρίζουν πλέον και στο ντεκόρ εσωτερικά αλλά και εξωτερικά, τα οποία θα σε κερδίσουν και θα σε εντυπωσιάσουν από την πρώτη ματιά.

 

 

Στην άνετη βεράντα -α λα Παριζιάνικου στυλ-, θα πάρεις θέση για να απολαύσεις τον καφέ σου με ένα πλούσιο πρόγευμα νωρίς το πρωί, αλλά κι ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα, καθώς και απογευματινά σπιτικά γλυκά τα οποία συστήνω ανεπιφύλακτα. Κράτησε όμως θέση για το βραδινό σου δείπνο με χαλαρό casual ντύσιμο ή απλά για ένα βραδινό κρασάκι και κους-κους. Αυτό που θα σε κερδίσει στο φαγητό είναι ότι όλα έχουν γεύσεις σπιτικές!

 

Από τις ζύμες για τις πίτσες, τα λαχταριστά πενιρλί και τα γλυκά, όλα είναι φτιαγμένα από τα χέρια του σεφ. Στο καινούργιο μενού θα δεις και κατηγορία με επιλογές από pasta, η οποία δεν υπήρχε στο μενού του Γλυκολέμονου. Εμείς ξεκινήσαμε με τη δροσερή σαλάτα με κινόα η οποία είχε ρόκα, σπανάκι, αβοκάντο, ντοματίνια, κόκκινη πιπεριά, και φυσικά κινόα (€9.60), μια τραγανή σπιτική πίτσα με λεπτή ζύμη η οποία ήταν η ελληνική και είχε φέτα, ελιές, πράσινη πιπεριά, φρέσκια ντομάτα και ρίγανη (€9.50). Για κυρίως μοιραστήκαμε τα ζουμερά σπιτικά μπιφτέκια στη σχάρα τα οποία κυριολεκτικά μοσχοβολούσαν (€11.50). Μετά το φαγητό διαλέξαμε καιγλυκό.

Πήραμε τη ζεστή σοκολατόπιτα η οποία συνοδευόταν από παγωτό βανίλια... σκέτη κόλαση (€4.50) και μας κέρασαν και τσίζκεϊκ λεμονιού στο φούρνο… μαγεία! Αξίζει να επισκεφτείς το Βεράντα καφέ-μπιστρό γιατί προσφέρει τη δική του ξεχωριστή ταυτότητα, δεν μοιάζει με κάτι άλλο, και είναι απλά μια πανέμορφη, γεμάτη λιχουδιές Βεράντα! Νεόφυτος Αριστείδου

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close