Eating News , Εστιατόρια

To Colors Cafe ανοίγει ξανά στο Four Seasons

Όλες οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη επιστροφή

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2016

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη για καφέ στη Λεμεσό, το οποίο από το Δεκέμβριο του 2001 οπότε και πρωτολειτούργησε μάζευε την ελίτ της πόλης και όχι μόνο.

Σήμερα περνώντας από εκεί θα δεις στη θέση όπου δέσποζε το Colors cafe (στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου) να ανεγείρεται ένα δεκαώροφο κτίριο το οποίο θα στεγάζει τις νέες σουίτες του πολυτελούς ξενοδοχείου Four Seasons.

Το καφέ που αποτέλεσε το στέκι των Λεμεσιανών και που τόσο μας έχει λείψει, αναμένεται να ανοίξει σύντομα ξανά τις πόρτες του, με νέα μορφή.

Το Colors Cafe θα επανέλθει την άνοιξη του 2017 και συγκεκριμένα τέλη Απριλίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες, πλήρως ανακαινισμένο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο διάκοσμος αλλάζει με σκοπό η αισθητική να συνάδει με αυτήν ολόκληρου του νέου κτιρίου. Θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που ολοι θυμόμαστε, πιο μοντέρνο, ψηλοτάβανο, με βεράντες σε τρεις πλευρές, και με νέο all-day μενού!

Θα σερβίρει καφέ, τον οποίο θα εισάγουν αποκλειστικά -ακόμα και πράσινο καφέ-, παγωτά και γλυκά, με την ποιότητα των υλικών και των γεύσεων που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Το μενού, όπως μάθαμε, θα περιλαμβάνει ακόμα snacks, sushi και σαλάτες.

Στο νέο Colors θα φτιάχνουν επίσης και ψωμί, το δικό τους ψωμί, όπως και κρουασάν.

Οι πλείστες από αυτές τις νοστιμιές θα φέρουν την υπογραφή γνωστού pastry chef, του Ισπανού Oriol Balaguer, το κρουασάν του οποίου ανακυρήχθηκε μάλιστα δυο φορές ως το καλύτερο στον κόσμο!

Φωτογραφίες από το νέο "στολίδι" της πόλης θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πιθανότατα αρχές της νέας χρονιάς.

Μέχρι τότε, απλά θα περιμένουμε!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close