Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Ένα μεγάλο fashion show για φιλανθρωπικό σκοπό!

Gregory Morfi, Anice, Adam Zohar και Ζωή Σοφοκλέους παρουσιάζουν ξεχωριστά κομμάτια από τις δημιουργίες τους.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα κοσμημάτων και γυναικείων αξεσουάρ Folli Follie διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά φιλανθρωπική επίδειξη μόδας "Fashion Meets Hope". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους νέους εκθεσιακούς χώρους της AUDI στην είσοδο της Λευκωσίας, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 20.00.

Η εκδήλωση κάθε χρόνο εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και ξεχωριστές πινελιές που προσελκύουν το ενδιαφέρον VVIP’s και όχι μόνο, που παρευρίσκονται την βραδιά εκείνη για να ενισχύσουν τον σκοπό μας.

Στην εκδήλωση οι γνωστοί σχεδιαστές μόδας Gregory Morfi, Anice, Adam Zohar και Ζωή Σοφοκλέους θα δείξουν στους παρευρισκόμενους ξεχωριστά κομμάτια από τις δημιουργίες τους. 

Το FF Group (Follie Follie), ως μέγας χορηγός και διαχρονικός σύμμαχος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, εδώ και 3 χρόνια αναλαμβάνει σχεδόν εξ' ολοκλήρου τη διοργάνωση της εκδήλωσης με απόλυτο επαγγελματισμό και προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Το μακιγιάζ αναλαμβάνει η Shiseido και την επιμέλεια των μαλλιών η Kevin Murphy.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Νικόλας Ιωαννίδης. 

"Ο μοντέρνος και βιομηχανικός χώρος σε συνδυασμό με τον τρυφερό μας σκοπό, μας ενέπνευσε να συνδυάσουμε ηλεκτρονική μουσική και τυμπανιστές που θα δώσουν ένταση και ρυθμό στην βραδιά μαζί με χορό από κλασσική μπαλαρίνα και βιολί που θα συγκινήσουν και θα αποτελέσουν ιδανική συνταγή για ένα συναρπαστικό show που θα κόψει την ανάσα και των πιο απαιτητικών παρευρισκόμενων". 

Τα έσοδα από την φιλανθρωπική επίδειξη μόδας προορίζονται για ενίσχυση των υπηρεσίων του Συνδέσμου όπως τα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα” στη Λευκωσία και “Ευαγόρειο” στη Λεμεσό, την υπηρεσία Κατ’ Οίκον Φροντίδας, την παροχή Ψυχοκοινωνικής Στήριξης των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους, την Μεταφορά Ασθενών στα Ογκολογικά Κέντρα κ.ά.

Εισιτήρια: €30. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close