Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε το Παλατάκι της Βασιλικής στον Καλοπαναγιώτη

Κλείσε δωμάτιο τώρα και απόλαυσε μιαμοναδική εμπειρία διαμονής!

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2016

Ξεγνοιασιά και χαλάρωση, απολαμβάνοντας τον συνδυασμό της παράδοσης με τις ανέσεις του σήμερα και τη θαλπωρή του τζακιού τις χειμωνιάτικες μέρες.

Στον όμορφο Καλοπαναγιώτη
Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του χωριού Καλοπαναγιώτη-Τροόδους. Είναι μία τριώροφη παραδοσιακή οικοδομή με πανοραμική θέα το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή, το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, την κοιλάδα του Τρουλινού με την Παναγία τη Θεοσκέπαστη και την Αγία Μαύρη και την κοιλάδα του Μάραθου με το εκκλησάκι του Σωτήρος. Η οικοδομή κληροδοτήθηκε από τη θυγατέρα της Βασιλικής Χαραλάμπους Μισιρλή, Αντριανή, η οποία μαζί με το σύζυγό της, την αναπαλαίωσαν το 2014 μέσω του σχεδίου παροχής χορηγιών προς μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις για προώθηση του αγροτουρισμού στην ύπαιθρο.

 

Ολοκληρωμένη φιλοξενία
Η πανέμορφη κατοικία χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδό της, βρίσκεται η θερμαινόμενη πισίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με κρεβατάκια και ομπρέλες. Το νερό, το γαλάζιο χρώμα, ο συνδυασμός της πέτρας και του πρασίνου της περιοχής, το αμφιθεατρικό σχήμα του χωριού, η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή και τα καμπαναριά που ξεπροβάλλουν, το βουνό και η απαράμιλλη θέα αποτελούν ένα μικρό επίγειο παράδεισο.
Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται τα έπιπλα κήπου και η ψησταριά. Κάθε ένοικος μπορεί να απολαύσει την απρόσκοπτη πανοραμική θέα και το δροσερό αεράκι που χαϊδεύει στο πέρασμά του και παρασύρει σε άλλες νοσταλγικές εποχές. Είναι το
καταλληλότερο περιβάλλον για να ξεφύγει κανείς από την ένταση και το άγχος της καθημερινότητας.

 


Μοναδικός διάκοσμος
Τα τζάκια, οι χειροποίητες ξυλόγλυπτες κεφαλαριές, το κρεβάτι με σκλουβέρκα, τα χειροποίητα παραδοσιακά έπιπλα και οι πίνακες με τοπία της περιοχής και της κυπριακής παράδοσης, προσδίδουν μία ξεχωριστή κυπριακή αρχοντιά σε όλους τους χώρους του καταλύματος. Η οικοδομή αποτελείται από τρία διαμερίσματα-σουίτες: Σουίτα Βασιλικής, που βρίσκεται στο επίπεδο του δρόμου, Σουίτα Aντριανής που βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο και Σουίτα Aντιγόνης που βρίσκεται στο κατώι. Κάθε σουίτα διαθέτει τη δική της ανεξάρτητη βεράντα.

 

Με όλες τις ανέσεις
Οι σουίτες είναι πλήρως εξοπλισμένες με κλιματισμό (ζεστό-κρύο αέρα), τηλεόραση LCD, CD-DVD player, χρηματοκιβώτιο, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερο ρούχων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό σαλονιού και βεράντας, θερμαινόμενη κρεμάστρα για πετσέτες μπάνιου, ψυγείο, φούρνο, κεραμική εστία, φρυγανιέρα, βραστήρα νερού, φραπεδιέρα και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Στις σουίτες Βασιλικήκαι Αντριανή υπάρχει στήλη υδρομασάζ, ενώ στη σουίτα Αντιγόνη υπάρχει jacuzzi-υδρομασάζ. Κατόπιν συνεννόησης διευθετείται και πρόγευμα, ενώ οι πελάτες δικαιούνται εκπτώσεις σε άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται από εστιατόρια και ταβέρνες της περιοχής.


Πληροφορίες/κρατήσεις:
Τηλ.: 70000099
Oδός: Αγίας Μαρίνας 1, Καλοπαναγιώτης, επ. Λευκωσίας.
Website: www.palatakivasilikis.com
e-mail: palataki@palatakivasilikis.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close