Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο του παζαράκι με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.
Το φετινό παζαράκι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στο “Sporting Club” (πρώην Λαϊκή) της Τράπεζας Κύπρου, από τις 10:00 μέχρι τις 16:30, και υπόσχεται να προσφέρει μια μέρα γεμάτη ξεγνοιασιά, με ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα γλυκά, διακοσμητικά αντικείμενα και χειροτεχνίες, όλα επιμελημένα από τα Μέλη του Σωματείου, ενώ παιδικές χορωδίες θα δημιουργήσουν μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα παιδιά, καθώς και άλλες δραστηριότητες, όπως κληρώσεις με πολλά δώρα.
Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα με πλούσιο μπουφέ με σπιτικά φαγητά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η τιμή του μεσημεριανού μπουφέ θα ανέρχεται στα 10 ευρώ για μεγάλους και 7 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη οικογενειών που μας έχουν ανάγκη.
Το Σωματείο
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες ιδρύθηκε το 1998 και στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές και εθελόντριες. Μέσα από έσοδα που συλλέγει από διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, το Σωματείο στηρίζει πολλές οικογένειες σε όλη την Κύπρο, συνεισφέροντας οικονομικά στην κάλυψη των ιατρικών τους εξόδων ή/και των καθημερινών τους αναγκών.
Σχετικά

28 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Οι παγκοσμίου φήμης Chippendales που «ανάβουν» την Ευρώπη κάνουν μία στάση στην Κύπρο
Μια νύχτα γεμάτη ενέργεια, πάθος και αξέχαστη διασκέδαση

Δωρεάν εργαστήρια συγγραφής σεναρίου από τον Σταύρο Παμπαλή
Τα εργαστήρια διοργανώνονται από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

Μέρες κεραμικής τέχνης και πηλού στην Αγία Νάπα
Ένα ακόμη σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο

Ανακοινώθηκε το επόμενο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ σε ένα υπέροχο χωριό της Κύπρου
Με ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό

Αποχαιρετάμε το κυπριακό καλοκαίρι με 20 υπέροχες εκδηλώσεις
Το υπόλοιπο του Αυγούστου γεμίζει με μουσική, πολιτισμό και δροσερές στιγμές σε όλη την Κύπρο

Έρχεται ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο μουσική, παιχνίδια και BBQ
Η Νεολαία Φρενάρους μας προσκαλεί για μεσημεριανό πάρτι

Κατακόκκινη Πανσέληνος, περίπατος και βραδιά γνωριμίας με μουσική στην Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά στο παραλιακό πεζοδρόμιο

«Η μουσική συναντά τη γλυπτική», την Τρίτη στον παραλιακό του Πρωταρά
Συνεχίζεται την Τρίτη 19 Αυγούστου ο κύκλος εκδηλώσεων «Η μουσική συναντά τη γλυπτική»

«Τα καλοκαίρια μας μικρά κι ατέλειωτοι χειμώνες»: μουσικοχορευτική παράσταση, με καλό σκοπό
Φιλανθρωπική εκδήλωση, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την υποστήριξη μαθητών και φοιτητών από τις πυρόπληκτες κοινότητες της Ορεινής Λεμεσού.

3 πράγματα για να κάνεις σήμερα Δευτέρα στο χωριό
Τα χωριά που συνεχίζουν και σήμερα τις εκδηλώσεις τους

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά