Things to Do , Προσεχώς

Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο παζαράκι από τις Αλκυονίδες

Με γλυκά, αντικείμενα και μεσημεριανό γεύμα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες διοργανώνει για ακόμη μια χρονιά το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο του παζαράκι με σκοπό την ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη από οικονομική στήριξη.   

Το φετινό παζαράκι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στο “Sporting Club” (πρώην Λαϊκή) της Τράπεζας Κύπρου, από τις 10:00 μέχρι τις 16:30, και υπόσχεται να προσφέρει μια μέρα γεμάτη ξεγνοιασιά, με ευχάριστες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα πωλούνται χριστουγεννιάτικα γλυκά, διακοσμητικά αντικείμενα και χειροτεχνίες, όλα επιμελημένα από τα Μέλη του Σωματείου, ενώ παιδικές χορωδίες θα δημιουργήσουν μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επιπρόσθετα θα υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα παιδιά, καθώς και άλλες δραστηριότητες, όπως κληρώσεις με πολλά δώρα.

Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν επίσης να απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα με πλούσιο μπουφέ με σπιτικά φαγητά και χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Η τιμή του μεσημεριανού μπουφέ θα ανέρχεται στα 10 ευρώ για μεγάλους και 7 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών. 

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και φέτος όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη οικογενειών που μας έχουν ανάγκη.

Το Σωματείο
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες ιδρύθηκε το 1998 και στελεχώνεται αποκλειστικά από εθελοντές και εθελόντριες. Μέσα από έσοδα που συλλέγει από διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, το Σωματείο στηρίζει πολλές οικογένειες σε όλη την Κύπρο, συνεισφέροντας οικονομικά στην κάλυψη των ιατρικών τους εξόδων ή/και των καθημερινών τους αναγκών.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close