Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το καλύτερο bar/café/restaurant για το 2016

Ο νικητής στην κατηγορία Καλύτεροbar/café/restaurant στα Check In Eating Awards 2016

Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2016

Όταν ακούς για bar/café/restaurant, στο μυαλό σου ‘παίζει’ ο συνδυασμός καλού καφέ, σωστών cocktail και εύγευστων πιάτων. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Κι όμως στο Do Wine & Dine το έχουν πετύχει. Θα το βρεις στην ανερχόμενη παραλιακή της Λεμεσού, εντός ενός επιβλητικού πολυτελούς κτιρίου. Η διακόσμηση ατμοσφαιρική, επιβλητική, με την πέτρα, το νερό και το ξύλο να πρωταγωνιστούν και μοντέρνα έπιπλα με κλασικές γραμμές και κομψές πινελιές από χρώμα στον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο.

Στο Do Wine & Dine, πρωταγωνιστής είναι ο δημιουργικός συνδυασμός κρασιού και φαγητού. Με ιδιαίτερη έμφαση στις καλές και φρέσκες πρώτες ύλες, η κουζίνα κινείται σε ευρωπαϊκά επίπεδα χρησιμοποιώντας τεχνικές υψηλής γαστρονομίας. Νορβηγικός καπνιστός σολομός, βοδινό ταρτάρ, χειροποίητες μακαρονάδες και βοδινό φιλέτο άριστης ποιότητας, όλα μαζί συνθέτουν μια υπέροχη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων από όλο τον κόσμο.

Η λίστα κρασιών μπορεί να περηφανεύεται για τις περίπου 300 ετικέτες από τον Παλαιό και το Νέο Κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένες ώστε να παντρεύονται με το φαγητό. Τα cocktail καλοφτιαγμένα, τόσο τα κλασικά όσο και τα signature. Και αν κάποιος θελήσει να συνδυάσει φαγητό και cocktail, υπάρχει ένα μέρος στο μενού με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Το Do Wine & Dine, προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία μέσα από brunch, γεύμα, απογευματινό καφέ, δείπνο και φυσικά ποτό, αράζοντας είτε στα ψηλά τραπέζια ή στους υπέροχους δερμάτινους καναπέδες στο βάθος.

Κυρίως όμως, θα το επισκεφθείς για να ‘καλομάθεις’ τον εαυτό σου, σε μια υπέροχη wine, dine & drinking εμπειρία.

Ιδιοκτήτες: Duat Wine Bar LTD
Chef De Cuisine: Ανδρέας Μαντζίρας
Κουζίνα: Bar/Café/Restaurant (Ευρωπαϊκή)

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close