Things to Do , Προσεχώς

Το Θέατρο Ριάλτο έφτιαξε το πρόγραμμα του Γενάρη

14 εκδηλώσεις για όλο το μήνα, σε ένα θέατρο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2016

Το Ριάλτο, το θέατρο της Λεμεσού, υποδέχεται το νέο χρόνο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλα τα γούστα και ηλικιακές ομάδες.

Δες πιο κάτω το αναλυτικό πρόγραμμα και κλείσε θέση σε όποια παράσταση -είτε θεάτρου, είτε μουσικής, είτε χορού- επιθυμείς! 

 

Mουσική
4 τετ / 20:30 (95’)
100 Kιθάρες
ΚΙΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ
H μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο με μαέστρο τον Βαγγέλη Μπουντούνη και Καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα.  Συμπράττουν το κιθαριστικό ντουέτο Stelios & Vassilis, η σολίστ κιθάρας Μάρω Ραζή,  οι βιρτουόζοι των εγχόρδων String Demons, τα κιθαριστικά σύνολα Acordes Guitar Ensemble, Rumba Attack κ.ά. Τραγούδι: Μαργαρίτα Ηλία, Δαλιδά Μιτζή.
€ 17 / 15

 

 

Mουσική
7 σαβ / 19:55 (170’)
Ναμπούκο
G. VERDI
THE MET LIVE IN HD
O Plácido Domingo στον ομώνυμο ρόλο, με τον Μουσικό Διευθυντή της Met James Levine να διευθύνει το πρώιμο δράμα του Verdi που εξελίσσεται στην Αρχαία Βαβυλώνα. Η Liudmyla Monastyrska ερμηνεύει τον δυναμικό ρόλο της αποφασιστικής κόρης του Ναμπούκο με την Jamie Barton ως Φενένα, τον Russell Thomas ως Ισμαήλ και τον Dmitri Belosselskiy ως Προφήτη Ζαχαρία.  Ζωντανή αναμετάδοση με ελληνικούς υπότιτλους.
€18 / 13

 

 

Θέατρο
8 κυρ / 11:30 (60’)
O Καραγκιόζης Mάγειρας
ΚΑΡΑΓΚΙOΖΕΙΣ ΠΑΝΤOY! REGGETIKO PROJECT
O Θοδωρής Κωστιδάκης επιστρέφει στο Ριάλτο με το μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη Reggetiko Project, που αποδίδουν τα τραγούδια του θεάτρου σκιών μέσα από μια δημιουργική μίξη μουσικών ερεθισμάτων από τη ρέγκε και τη τζαζ ως το ρεμπέτικο.  Αυτή τη φορά ο Καραγκιόζης ανοίγει εστιατόριο, καταφέρνοντας να αποκρύψει απ’ όλους το γεγονός ότι δεν έχει ιδέα από μαγειρική!  
€8

 

Mουσική
10 τρι / (99’)
David Bowie is
Ένα αφιέρωμα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του μεγάλου καλλιτέχνη. Μια ταινία βασισμένη στην πιο δημοφιλή έκθεση που παρουσιάστηκε στο μουσείο Victoria & Albert (HB),  η οποία προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει αξέχαστα μουσικά βίντεο, αυθεντικά κοστούμια και πολλά προσωπικά αντικείμενα, όπως άλμπουμ, έργα τέχνης και σκηνικά, μέσα από τα οποία αποκαλύπτεται η δημιουργικότατα και η εξέλιξη των ιδεών του David Bowie.
€9

 

Εκδήλωση
11 τετ / 19:00  (80’)
Chinese Shaolin Kongfu Show
Στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών ανάμεσα στην Κίνα και την Κύπρο και τους εορτασμούς για το Κινέζικο Νέο Έτος, η Πρεσβεία της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κίνας και ο Σύνδεσμος Φιλίας Κύπρου-Κίνας παρουσιάζουν μια παράσταση με είκοσι μαχητές μοναχούς Σαολίν. Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Θέατρο
12 πεμ / 20:30 (80’)
Ο Υπόγειος Εκατομμυριούχος
CRISTO BOITCHEV
ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Ένας άνεργος μουσικός, κατά τη διάρκεια της νύκτας ακούει ένα τρομερό θόρυβο κάτω από το κρεβάτι του. Κάποιος ανοίγει μια τρύπα στο πάτωμα και εμφανίζεται με 1 εκατομμύριο Ευρώ, που θέλει να του χαρίσει! Σκηνοθεσία: Σλαβκο Πέεφ.
€15 / 10

 

 

Θέατρο
14 σαβ / 20:30* (120’) 15+
Wolfgang
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΙΤΣΑΚΗΣ
ΘΟΚ
Το έργο της Νέας Σκηνής του ΘΟΚ είναι εμπνευσμένο την πραγματική ιστορία ενός τριανταεξάχρονου άντρα στην Αυστρία που απαγάγει ένα δεκάχρονο κοριτσάκι και το κρατάει φυλακισμένο για περίπου οχτώ χρόνια. Όταν το κορίτσι δραπετεύει, ο άνδρας αυτοκτονεί. Αυτή δηλώνει: «Ήταν κομμάτι της ζωής μου, κατά κάποιον τρόπο πενθώ γι’ αυτόν». Σκηνοθεσία: Μάριος Μεττής.
€12 / 6

 

 

Μουσική
18 τετ / 20:30 (80’)
Bon Année – Bon Αppétit
ΣΟΚ
Το ενθουσιώδες Happy New Year! του Δανού συνθέτη H. C. Lumbye, η επίκαιρη πόλκα του Strauss Πατέρα, η γευσάτη όπερα Bon Appetit! του Αμερικανού L. H. Hoiby και επιλογές από τα έργα των δύο κυριότερων συνθετών ελληνικής οπερέτας Ν. Χατζηαποστόλου (Μακριά κι αν θα ’σαι, Ρετσίνα κ.ά.) και Θ. Σακελλαρίδη (Θέλω να δω τον Πάπα, Η καρδιά μου πονεί για σας κ.ά.).  Μαέστρος: Ανδρέας Τσελίκας.
€12 / 7 / 5 / 3

 

 

Μουσική
21 σαβ / 19:55 (184’)
Ρωμαίος και Ιουλιέτα
CHARLES GOUNOD
THE MET LIVE IN HD
Oι New York Times αναφέρουν: “Κάθε φορά που η Damrau (Juliete) και ο Grigolo (Ρομεο) βρίσκονται μαζί στην σκηνή, η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα”. H παραγωγή έχει ήδη κερδίσει μια σημαντική αναγνώριση για το ζωντανό περιβάλλον του 18ου αιώνα, καθώς και για τα εκπληκτικά κοστούμια.
Με ελληνικούς υπότιτλους. €18 / 13

 

Θέατρο
22 κυρ / 11:30 & 16:00 (70’)
H Ωραία Κοιμωμένη
ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ
ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΞΗ
Ένα μιούζικαλ-κωμωδία με δράση, τραγούδι, χορό και χαρά!  Μια πανέμορφη Πριγκίπισσα, ένας επίμονος Πρίγκιπας και ένας ανατρεπτικός Βασιλιάς συναντούν επί σκηνής τη γνωστή καλή Νεράιδα των παραμυθιών και την «απαραίτητη» κακιά μάγισσα.  Σκηνοθεσία Χρίστος Νικολάου. € 10 / 8

 

Θέατρο
23 δευ / 20:30 (70’)
Λαμπεντούζα
ΑΝΤΕΡΣ ΛΟΥΣΤΓΚΑΡΤΕΝ
ΘΕΑΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Λαμπεντούζα, εκεί που η βόρεια Αφρική συναντά την Ιταλία.  Γραφικά χωριά, ονειρεμένες παραλίες, και παράξενα σκουπίδια που ξεβράζει η θάλασσα.  Ο Στέφανος, αν και κατάγεται από οικογένεια ψαράδων, περισυλλέγει σώματα μεταναστών από τα κρύα νερά της Μεσογείου.  Πιο βόρεια στην Αγγλία, η Ντενίζ, μια κινεζοεγγλέζα εργαζόμενη φοιτήτρια, είναι μιγάδα, είναι διαφορετική και γι’ αυτό εισπράττει διακρίσεις.  Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος. €17 /12

 

Φωτογραφία
26 - 31 / πεμ - τρι
Fresh Pics
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ RIALTO VISUAL ARTS
Έκθεση φωτογραφίας και αφίσας των φοιτητών του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών (Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου) στο σύνολο των χώρων του θεάτρου. Για μόνο μια μέρα, στα εγκαίνια της έκθεσης (από τις 17:00), οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή του Ριάλτο για να εξερευνήσουν 30 και πλέον φωτογραφικά βιβλία που δημιουργήθηκαν από μια νέα γενιά φωτογράφων-φοιτητών. Παράλληλα στους χώρους του θέατρου θα παρουσιαστούν αφίσες που πραγματεύονται το θέμα της έννοια της «Εμμονής». Επιμελητές έκθεσης: Θεοπίστη Στυλιανού-Λάμπερτ και Όμηρος Παναγίδης. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό μία ώρα πριν και μέχρι το τέλος της κάθε παράστασης.

 

 

Xορός
29 κυρ / 20:30 (120’)
Η Λίμνη των Κύκνων
P.I. TCHAIKOVSKY
MATTHEW BOURNE
Mια προβολή, ίσως της πιο γνωστής εκδοχής του πιο δημοφιλούς μπαλέτου όλων των εποχών. Με περισσότερα από 30 διεθνή θεατρικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων τριών βραβείων Tony και Olivier, η Λίμνη των Κύκνων έγινε το μακροβιότερο μπαλέτο στο West End και στο Broadway. € 9

 

 

Θέατρο
31 τρι 20:30 (180’)
Η Όπερα της Πεντάρας
BERTOLT BRECHT AND KURT WEILL
NT LIVE ENCORE SERIES
Η Όπερα της Πεντάρας, μια νέα σκοτεινή κωμική  μεταφορά της ομότιτλής παράστασης σε αναμετάδοση από το Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου.
Σκηνοθεσία: Rufus Norris, (Everyman, London Road). Περιέχει σκηνές σωματικής και λεκτικής βίας. Αναμετάδοση με αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους. € 10 / 7

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close