Shopping , News

Crossfit Revolt: Πρόγραμμα γυμναστικής υψηλής έντασης

Το γυμναστήριοέκανε γνωστό το crossfit στην Κύπρο που βασίζεται στην ομαδικότητα, τον υγιή συναγωνισμό και στην καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017

Το Crossfit Revolt λειτούργησε το 2013 όταν στην Κύπρο το crossfit ως γυμναστική, ήταν στα αρχικά στάδια. Με το πέρασμα του χρόνου, ο κόσμος που το γνώρισε, δείχνει να το έχει αγαπήσει και αγκαλιάσει και η παρουσία του στον χώρο γίνεται ολοένα και πιο σταθερή.

Τι είναι το crossfit
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής υψηλής έντασης. Συνδυάζει ασκήσεις όπως κωπηλασία, τρέξιμο, σχοινάκι, γυμναστική εδάφους, ενόργανη γυμναστική και γυμναστική με βάρη.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν σώμα υγιές αλλά ταυτόχρονα λειτουργικό και αποδοτικό, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας καθώς και σε ορισμένους επαγγελματίες αθλητές.

Παράλληλα, το Crossfit, δεν εστιάζει μονό στην αντοχή ή τη δύναμη αλλά στοχεύει και στην βελτίωση των πιο κάτω χαρακτηριστικών της φυσικής κατάστασης: ταχύτητα, ισχύς, καρδιοαγγειακή αντοχή, ακρίβεια, ισορροπία, ευκαμψία, ευκινησία και συντονισμό.

Το Crossfit έχει κερδίσει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, καθώς φαίνεται να έχει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η πρωτοποριακή του μέθοδος, βασίζεται στην ομαδικότητα, τον υγιή συναγωνισμό και στην καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων.

Τι θα βρεις, τι θα κάνεις στο Crossfit Revolt
Στο Crossfit Revolt λειτουργούν καθημερινά τάξεις αρχάριων καθώς και τάξεις προχωρημένων. Άτομα με ελαχίστη ως καμία εμπειρία στη γυμναστική, ερχόμενοι στο χώρο, έχουν διαπιστώσει σημαντικές αλλαγές στο σώμα τους τόσο κινητικά όσο και αισθητικά μετά από κάποιους μήνες συχνής συμμετοχής στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Παράλληλα, αυτό που κάνει περήφανους τους ανθρώπους του Crossfit Revolt είναι η αίσθηση ύπαρξης μία μικρής κοινότητας εκεί, όπου ο ένας στηρίζει τον άλλο στην προπόνηση και όχι μονό, καθώς η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη που αυθόρμητα δημιουργείται, συνεχίζεται και εκτός προπόνησης.

Μια συνήθης προπόνηση στο Crossfit Revolt, εστιάζει στη βελτίωση της κίνησης και της σταθεροποίησης των αρθρώσεων με καθοριστικό γνώμονα τον πυρήνα του σώματος ή αλλιώς κορμό.

Στο Crossfit Revolt η φιλοσοφία τους είναι μακριά από την εικόνα και κοντά στην υγεία.

Η βελτίωση της λειτουργικότητας και της αποδοτικότητας της κίνησης του σώματος, είναι βασικοί στόχοι του προγράμματος προπόνησης στο Crossfit Revolt. Συνάμα με το πνεύμα αγωνιστικότητας και ταπεινότητας είναι στοιχειά που χαρακτηρίζουν το Crossfit Revolt.

Πληροφορίες:
(99493879) Βηθλεέμ 20, Στρόβολος Λευκωσία. Δ-Παρ 12.00-21.30 & Σ 10.00-14.00.
Facebook: crossfitrevolt

Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close