Shopping , News

The Sporting Club: Συνδυάζει αρμονικά άθληση και ψυχαγωγία

Ένας σύγχρονος πολυχώρος όπου θα βρεις όλα όσα απαιτούνται σήμερα για την καλύτερη δυνατή φυσική υγεία

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017

Το The Sporting Club της Τράπεζας Κύπρου, λειτουργεί από το 1984 και στεγάζεται στο Γέρι.  Αποτελείται από ένα σύγχρονο πολυχώρο που συνδυάζει αρμονικά την άθληση και τη ψυχαγωγία, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σ’ ένα ιδανικό περιβάλλον μακριά από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Γυμναστήριο
Στον άνετο και υπερσύγχρονο χώρο του Club, η άσκηση μετατρέπεται σε ευχαρίστηση που οδηγεί στα αποτελέσματα που εσύ θέτεις ως στόχο. Ειδικά καταρτισμένο προσωπικό δημιουργεί για σένα το αυστηρά ατομικό σου πρόγραμμα άσκησης, αφού πρώτα γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις, με τη βοήθεια υπερσύγχρονων οργάνων και συζητηθούν οι ανάγκες και οι προτιμήσεις σας.

Τμήματα Αερόβιας Άσκησης και Χορού
Στα τμήματα αερόβιας άσκησης που διδάσκει καθημερινά, πρωί και απόγευμα, το εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείς ανάλογα με τις προτιμήσεις και τη διάθεση σου, να επιλέξεις Floor Exercises, CXWORX, Pilates, Bodycombat, Bodybalance, TRX, Bodypump, Yoga, Tabata, Zumba, Gymstick, Insanity, Fitball, Bodyattack, RPM, Sprint, Karate, Gardio Floor, Aero Dance.

Σάουνα
Ιδανική συνέχεια μετά την άσκηση. Το θερμό περιβάλλον βοηθά τους πόρους του δέρματος ν’ ανοίξουν και να αποβάλουν έτσι από τον οργανισμό όλες τις ανεπιθύμητες τοξίνες, χαρίζοντας στο δέρμα αναζωογόνηση και λαμπερή φρεσκάδα.

Ατμόλουτρο
Και για ένα ακόμη πιο ιδανικό αποτέλεσμα μετά τη γυμναστική, απολαύστε ένα αναζωογονητικό ατμόλουτρο το οποίο βοηθά εκπληκτικά τους μύες να χαλαρώσουν.

Υδρομασάζ
Η κίνηση του νερού έχει μια μοναδική ικανότητα να συμπαρασύρει μαζί της και τον τελευταίο ιστό και το τελευταίο κύτταρο σε ολόκληρο το σώμα.  Μια λειτουργία ιδιαίτερα ευεργετική για τα αγγεία και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος.

Μασάζ
Στο Club το μασάζ είναι αυτό που πρέπει να είναι: μια πραγματική ιεροτελεστία.  Αφέσου στα έμπειρα χέρια των ειδικών και ζήσε μια απίστευτα χαλαρωτική εμπειρία.

Solarium
Απέκτησε τέλειο ομοιόμορφο μαύρισμα χωρίς πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Το Solarium είναι η πρακτική λύση για ν’ αποκτήσεις γρήγορα, εύκολα και χωρίς κόπο, το σοκολατένιο χρώμα που πάντα επιθυμούσες!

Πισίνα
Στην πεντακάθαρη ημιολυμπιακών διαστάσεων πισίνα του Club, μπορείς να απολαμβάνεις το κολύμπι όσο συχνά επιθυμείς, επτά μήνες το χρόνο. Τους καλοκαιρινούς μήνες, η πισίνα είναι ανοιχτή καθημερινά για τα μέλη του Club, μέχρι αργά το απόγευμα.

Σκουός – Τένις – Ποδόσφαιρο - Καλαθόσφαιρα
Στο Club γνωρίζουν καλά τη σημασία της ομάδας και του αθλητικού πνεύματος στον αθλητισμό.  Γι’ αυτό σου προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σας αθλήματα, όπως ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα και σκουός, σε εκπληκτικά γήπεδα και κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες. 

Bar με προτάσεις υγείας
Και, βέβαια, η τελική κίνηση στο Club είναι, κατά προτίμηση μετά την άσκηση, η απόλαυση ενός φρεσκοστυμμένου χυμού στο bar του γυμναστηρίου, που είναι κ’ αυτό έτοιμο να σου προτείνει ολόφρεσκες γεύσεις δροσιάς γεμάτες υγεία, ενέργεια και δύναμη.

Πληροφορίες
(22129700) Δημήτρη Σταύρου 135, Γέρι, Λευκωσία. Δ-Κ 08.00-18.00.
www.bocsporting.com

Sponsored content

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close