Things to Do , Προσεχώς

Η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων επιστρέφει στη Λευκωσία

Με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς αυτοκινήτων

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017

Μετά από 5 χρόνια απουσίας και έπειτα από την οικονομική κρίση που είχε επιφέρει πλήγμα στην αγορά αυτοκινήτου, επιστρέφει το Motor Show Cyprus.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία αντίστοιχη διοργάνωση είχε γίνει το 2012.

Μετά από την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, την οποία βίωσε η αγορά οχημάτων, επιστρέφουν οι οργανωμένες εκθέσεις αυτοκινήτων, καθώς είναι εμφανή τα σημάδια ανάκαμψης και η βελτίωση, η οποία παρατηρείται κάθε μήνα. 

Την ίδια ώρα, η αγορά επενδύει σε περαιτέρω ανάκαμψη μέσω της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), για την οποία πρόσφατα ετοιμάστηκε οδηγία από την Κεντρική Τράπεζα.

Φέτος το Μάιο, στην Κρατική έκθεση
Η μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 4-7 Μαΐου στους χώρους της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία.

Το Motor Show Cyprus 2017 διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ).

Σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο και σε μία έκταση 10.000 τ.μ., οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν από κοντά και να αντλήσουν πληροφορίες για μάρκες και σημαντικά μοντέλα αυτοκινήτων.

Παράλληλα, στους ενδιαφερομένους θα δοθούν πληροφορίες για τα σχέδια δανειοδοτήσεων των τραπεζών για αγορά αυτοκινήτου, ενώ αναμένεται ότι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων να προβάλουν τα νέα τους προϊόντα.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς οχημάτων της εγχώριας αγοράς, μεταξύ άλλων, οι Όμιλος Πηλακούτα, CIC, Geo. Pavlides & Araouzos, Demstar, Δικράν Ουζουνιάν, CTC Automotive, Fairways, Α. Λούτσιος & Υιοί.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close