Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2017
Το “Survivor” έρχεται την Κυριακή το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, με … μαύρα απειλητικά σύννεφα. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα καιρικά φαινόμενα που κατά διαστήματα ταλαιπωρούν τους παίκτες των δύο ομάδων, αλλά και στις σχέσεις τους.
Οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» καλούνται για μια ακόμη φορά να αγωνιστούν στον αγώνα επάθλου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την ήττα των «Διασήμων» και μάλιστα με σκορ 10-1, πολλά έχουν αλλάξει στην ψυχολογία όλων των παικτών. Από τη μία οι «Μαχητές», που φαίνονται πιο ενωμένοι, έχουν πεισμώσει και θέλουν πλέον μόνο να κερδίζουν, από την άλλη οι «Διάσημοι», φιλόδοξοι πιο πολύ από ποτέ, θέλουν να επαναφέρουν στην ομάδα τους το … σερί των νικών τους.
Όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά, αφού μαύρα απειλητικά σύννεφα εμφανίζονται στις σχέσεις των παικτών. Αν και μέχρι τώρα όλοι μιλούσαν για ομαδικότητα και ενωμένο πνεύμα, μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής όλα και όλοι αλλάζουν! Οι παίκτες αλλάζουν συμπεριφορά. Τίποτα δεν θυμίζει την συλλογικότητα που βλέπαμε στα προηγούμενα επεισόδια του “Survivor”. Κανείς δεν ενεργεί με βάση το καλό της ομάδας, κανείς δεν συμμερίζεται τον άλλον κι όλοι μιλάνε ανοιχτά πλέον είτε για τους συμπαίκτες τους είτε για τους αντιπάλους τους.
Όσον αφορά στο έπαθλο του αγώνα της Κυριακής, πρόκειται για κάτι που δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα, κάτι διαφορετικό, κάτι που το ονειρεύονται οι παίκτες. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τους το αποκαλύπτει, οι παίκτες τρελαίνονται από τη χαρά τους.
Την Κυριακή στις 21:15 ένα ακόμη επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ. Ένα επεισόδιο που θα ταράξει τα νερά του Άγιου Δομίνικου!
Σχετικά

Πάσχα στον Κάτω Δρυ με κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, ποδόσφαιρο και παραδοσιακά παιχνίδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Ελεύθερη η είσοδος (αύριο) σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μνημείων και χώρων ICOMOS

Spring Festival: Η απόλυτη ανοιξιάτικη γιορτή επιστρέφει στο My Mall!
Δύο ημέρες γεμάτες χαρά, παιχνίδι και μοναδικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια.

Ο Δήμος Αμμοχώστου τελεί την Ακολουθία του Επιταφίου στην κατεχόμενη πόλη
Δωρεάν λεωφορεία από Λεμεσό, Λάρνακα και Δερύνεια

Στη Λευκωσία (και φέτος) οι Επιτάφιοι θα συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας
Και φέτος θα τιμήσουμε το ιερό έθιμο

Έρχεται η 16η Ετήσια Έκθεση Κάκτων και άλλων Παχυφύτων
Όπως κάθε χρόνο, στον ίδιο χώρο, η ίδια πετυχημένη φόρμουλα

Πάσχα στην πλατεία του Άη Γιάννη με πλούσιο πρόγραμμα
Λαμπρατζιά, πασχαλινά κεράσματα, μουσικές βραδιές και παραδοσιακά παιχνίδια

Mat Pilates, υγιεινό brunch και κρασί με θέα το γαλάζιο
Συνδυάστε την κίνηση, τη γεύση και τη χαλάρωση

Οινογνωσία σε μια όμορφη αυλή με θέα το Τρόοδος
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα στο Οινοποιείο Πιττάλη

Την Δευτέρα του Πάσχα θα γιορτάσουμε παρέα στο προαύλιο της εκκλησίας Φρενάρους
Πλούσιο πρόγραμμα για όλη την οικογένεια με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ

Δωρεάν λουκουμάδες, παραδοσιακά παιχνίδια και μουσική τη Δευτέρα της Λαμπρής στα Λιβάδια
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα

Γιορτάζουμε την άνοιξη στο Πάρκο Γαϊδουριών Φράγματος Άχνας
Με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια