Things to Do , Προσεχώς

Dorians Coastal Challenge: Έρχεται ο απόλυτος αγώνας αντοχής

Οι συμμετέχοντες καλούνται να θέσουν σε δοκιμασία το σώμα και τα ψυχικά τους αποθέματα με σκοπό να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρωναποτελούμενη από 20 εμπόδια

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2017

Στη Λάρνακα, και συγκεκριμένα στην παραλιακή περιοχή της Πύλας, πρόκειται να διοργανωθεί στις 8 Απριλίου μία πρωτόγνωρη για τα κυπριακά δεδομένα εκδήλωση με την ονομασία Dorians Coastal Challenge.

Το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank είναι ανάμεσα στις ελάχιστες αθλητικές εκδηλώσεις με παρόμοιο χαρακτήρα που πραγματοποιούνται ανά το παγκόσμιο και η πρώτη που θα διοργανωθεί στην Κύπρο.  Στο εν λόγω γεγονός οι συμμετέχοντες καλούνται να θέσουν σε δοκιμασία το σώμα και τα ψυχικά τους αποθέματα με σκοπό να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων - από την πλαζ του ΚΟΤ μέχρι το Δασάκι της Πύλας - αποτελούμενη από 20 εμπόδια τοποθετημένα κατά μήκος της αμμώδους παραλίας και εντός της θάλασσας, σε ρηχά νερά.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω τα οποία δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο μη ανταγωνιστικός χαρακτήρας της εκδήλωσης, επιτρέπει τη συμμετοχή σε ένα ευρύ φάσμα ατόμων, όπου όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και να τερματίσουν, από άτομα τα οποία ενδεχομένως να μην ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα μέχρι αθλητές επιδόσεων. Πέραν από μια πρόκληση της αντοχής, της δύναμης, του σθένους και της ομαδικότητας, το Dorians Coastal Challenge powered by Hellenic Bank αποτελεί μια εκδήλωση διασκέδασης καθώς και μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα να συμμετάσχουν ώστε να ενισχύσουν την επικοινωνία, τη συνεργασία και την ομαδικότητα μεταξύ του προσωπικού, εκτός του χώρου εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ατομικά ή ως μέλη μιας ομάδας, μέσω της ιστοσελίδας www.dorianschallenge.com

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση διαδρομών και αγώνων με εμπόδια, δοκιμασίες και λάσπη αποτελεί το άθλημα με την μεγαλύτερη ανάπτυξη στον κόσμο (Wall Street Journal). Από το 2010 μέχρι και σήμερα πέραν των 10 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν λάβει μέρος σε παρόμοιες εκδηλώσεις με τον τομέα να σημειώνει ανάπτυξη της τάξης του 2,72%. Χαρακτηριστικό της προόδου και του ενδιαφέροντος για το άθλημα είναι οι προσπάθειες που γίνονται για περίληψη των αγώνων με εμπόδια και δοκιμασίες στα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επιλογή της Λάρνακας ως η επαρχία που θα φιλοξενήσει την υπό αναφορά πρωτοποριακή εκδήλωση. Η ΕΤΑΠ ευελπιστεί όπως το γεγονός αυτό θεσμοθετηθεί στη συγκεκριμένη τουριστική περιοχή ώστε να συμβάλει διαχρονικά όχι μόνο στον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων κατά τον μήνα Απρίλιο αλλά και στην προβολή της Λάρνακας καθώς και στην προσέλκυση συμμετεχόντων από το εξωτερικό.  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close