Things to Do , Προσεχώς

Η Πάφος θα γίνει μπλε!

Στις 2 Απριλίου το Δημαρχείο Πάφου "βάφεται" μπλε ως ένδειξη συμπαράστασης και ευαισθητοποίησης προς τα άτομα με αυτισμό

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2017

Στην Πάφο στις 2 Απριλίου, στις 6.30 θα περπατήσουμε για τον Αυτισμό, για να βοηθήσουμε στην ενημέρωση του κόσμου, για την αποδοχή του Αυτισμού, και ακολούθως θα φωτίσουμε το Δημαρχείο με το μπλε του αυτισμού!

Για τον φίλο, τον γείτονα, το γιο, το συγγενή που έχει παιδί με Αυτισμό.

Η πορεία με τίτλο "Light it up blue" θα ξεκινήσει από το Κέντρο Παρέμβασης για Άτομα με Αυτισμό Πάφου στην οδό Εύρου 4, στην Πάφο (ερχόμενοι από τα δικαστήρια βρίσκουμε το round about τεχνικής. Από εκεί στρίβουμε αριστερά στην 1η έξοδο και προχωράμε ευθεία προς το παλιό σινεμά Ρίο. Απέναντι από τον φούρνο Παπαντωνίου βρίσκεται το κέντρο μας) και θα καταλήξει στο Δημαρχείο για να ανάψουν τα φώτα.

Το  μπλε είναι το χρώμα που αποφάσισε μια ομάδα γονέων μαζί με το Δήμαρχο, στην Πολιτεία Μίσσινγκαν να φωταγωγήσουν μια γέφυρα στις 2 του Απρίλη, Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού, συμβολίζοντας τη στήριξη-βοήθεια αλλά και την αγάπη τους προς τα παιδιά με αυτισμό.

Μάθε ότι...
Η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day), που εορτάζεται στις 2 Απριλίου κάθε χρόνο από το 2007, είναι μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για να επιστήσει την προσοχή στον αυτισμό ως μια αυξανόμενη παγκόσμια κρίση υγείας. (Ο αυτισμός είναι ένα από τα μόλις τρία θέματα υγείας που έχουν τη δική τους ημέρα ευαισθητοποίησης από τα Ηνωμένα Έθνη). Οι δραστηριότητες που διεξάγονται κατά την Παγκόσμια ημέρα, έχει αυξήσει την παγκόσμια γνώση σχετικά με τον αυτισμό, διαδίδοντας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της πρώιμης παρέμβασης. Επιπλέον, η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, γιορτάζει τα μοναδικά ταλέντα και τις δεξιότητες των ατόμων με αυτισμό σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close