Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Σ΄ αυτό το κατάστημα είναι όλα εκλεκτά!

Ένας χώρος μικρός αλλάγεμάτος πλούσιες γεύσεις και ευωδιαστές μυρωδιές

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2017

Μια νέα τάση ξεκίνησε σε Ελλάδα (περισσότερο) και στην Κύπρο (λιγότερο) τα τελευταία χρόνια, η οποία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Πρόκειται για τα νέου τύπου παντοπωλεία, που μας γυρνούν σε έναν λιγότερο απρόσωπο τρόπο αγορών, με επίκεντρο τα ποιοτικά προϊόντα. Και αυτό συμβαίνει επειδή ο κόσμος αναζητά πλέον αγνά και εκλεκτά προϊόντα και τρόφιμα για να βάλει στο τραπέζι του, αλλά και μια πιο εναλλακτική και γευστική λύση.

Έχοντας αυτά στο μυαλό, συνταντήσαμε το Νetkar στη Λεμεσό, ένα σχετικά νέο κατάστημα εκλεκτών τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τι θα βρεις στα ράφια του;

Τι μυρωδιές! Τι αρώματα! Μια τεράστια ποικιλία από βότανα, αρωματικά και μπαχαρικά που δίνουν νοστιμιά και ερεθίζουν τον ουρανίσκο και υπόσχονται να απογειώσουν γευστικά ακόμη και το πιο άνοστο φαγητό. Τα βότανα στο ΝΕΚΤΑΡ παραμένουν εξαιρετικά αρωματικά διατηρώντας την αρχική τους υψηλή ποιότητα.

Σοκολάτες; Μάλιστα. Σοκολάτες προέλευσης με υψηλό ποσοστό κακάο, αλλά και γάλακτος από τις καλύτερες φυτείες κακάο στον κόσμο.

Βιολογικά ελαιόλαδα κρύας έκθλιψης και χαμηλής οξύτητας σε πετρόμυλο. Χειροποίητα παραδοσιακά ζυμαρικά καθώς και καταπληκτικά βιολογικά προϊόντα από το αγρόκτημα Αντωνοπούλου, που έχει επαναφέρει στην αγορά παλιά είδη ντόπιων σπόρων που κινδυνεύουν από γενετική διάβρωση και εξαφάνιση. Στο Αγρόκτημα έχουν πειραματιστεί εδώ και τριάντα χρόνια με πάνω από 40-45 ντόπιες ποικιλίες σιτηρών και χρόνο παρατήρησης 7-10 χρόνια η κάθε μία. Τεράστιο κόστος εξόδων αλλά και σκληρής δουλειάς είχε αυτή η προσπάθεια αφού όλα γίνονται χειρωνακτικά. Ως αποτέλεσμα αυτών, όλα τα προϊόντα του αγροκτήματος τηρούν υψηλά κριτήρια ποιότητας, διατροφικής αξίας, καθαρότητάς, καθώς και αρμονικής και απόλυτης συμβατότητας με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Kυπριακά και Eλληνικά κρασιά. Μην ξεχνάς ότι οι μεσογειακοί λαοί ζουν περισσότερο λόγω διατροφής, αλλά και λόγω της πιστής παρουσίας του κρασιού στην καθημερινότητα τους. Η άνθηση του κυπριακού και ελληνικού αμπελώνα, με την άνοδο της ποιότητας τα τελευταία χρόνια, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο τα κυπριακά και ελληνικά κρασιά και στέκονται αξιοπρεπέστατα ανάμεσα στα καλύτερα κρασιά στην κατηγορία τους. Η σωστή επιλογή του κρασιού θα απογειώσει τη γεύση στο φαγητού σας μέσα από το οποίο αναδύονται οι πολύπλοκες γεύσεις και τ' αρώματά του.

Στη μικρή κάβα του μαγαζιού, θα βρεις ακόμα ζιβανίες παλαιωμένες, ενισχυμένες αρωματικά με μπαχαρικά, vintage κουμανδαρίες, τσίπουρα, ούζα, μπράντι, λικέρ μαστίχας, αρμπαρόριζα, ρόδι κ.ά.

Ακόμα...
Δώρα μοναδικά και ιδιαίτερα,
τα οποία μάλιστα μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, δώρα αγάπης και εκτίμησης, επιλέγοντας από την εκλεκτή γκάμα προϊόντων του μαγαζιού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close