Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2017
Το ξεκαρδιστικό έργο του Σάμιουελ Μπόμπρικ, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη γνωρίζει απερίγραπτη εκκωφαντική επιτυχία εδώ και τρία χρονιά και συνεχίζει τις παραστάσεις με θέατρα υπερπλήρη στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται αυτό το μήνα, πριν να κατέβει στη Κύπρο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει υποδυόμενος τον Άμλετ τον Β εξαιρετικά, έχει σκηνοθετήσει το έργο με τόση μεγάλη επιτυχία, που πλέον αποτελεί ρεκόρ για θεατρική παράσταση! Μαζί με το μοναδικό Βλαδίμηρο Κυριακίδη παίζουν οι ηθοποιοί, επίσης θρύλοι της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Χριστίνα Τσάφου, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη και άλλοι.

17 χρόνια μετά και σε εποχές που χρειαζόμαστε το γέλιο περισσότερο από ποτέ, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σκηνοθετεί -ξανά- τον εαυτό του και μαζί με όλους αυτούς τους υπέροχους ηθοποιούς, παρουσιάζονται σε μια παράσταση που οι παλιότεροι είδαμε, ξαναείδαμε και έχουμε επιθυμήσει να ξαναδούμε, και οι νεότεροι δεν πρέπει να χάσουν.
Όσο για την υπόθεση του έργου; Ο Άμλετ... αλλιώς!
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
11 Μαΐου - 12 Μαΐου 2017
-
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
09 Μαΐου - 10 Μαΐου 2017
Σχετικά
«Βρες τρόπους να καθυστερήσουμε τη νύχτα» με τους Σαλώμη Ιεροπούλου και Σάββα Σάββα επί σκηνής
Ποίηση που δεν λέγεται μόνο με λέξεις...
Σ’ εσάς που με ακούτε: Η παράσταση της Λούλας Αναγνωστάκη έκανε πρεμιέρα
Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε η πρώτη παράσταση το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026
Ο τόπος εν οι άνθρωποι: Δωρεάν θεατρικά εργαστήρια μνήμης, φαντασίας & συλλογικής ταυτότητας στα χωριά
Μια συνεργασία του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου με την Επιτροπή Πολιτισμού Ορεινών περιοχών Τροόδους και τον Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων.
Αυτή είναι η καλοκαιρινή παραγωγή 2026 του ΘΟΚ
Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2026 τον Ίωνα του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Η θεατρική παράσταση "Τούλα" στο ARTos House στη Λευκωσία
Το έργο Τούλα ακολουθεί την εξέλιξη της εικαστικού Τούλας Λιασή ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνη
15 θεατρικές παραστάσεις που κάνουν τον Φεβρουάριο τον πιο θεατρικό μήνα της χρονιάς
Από σύγχρονα ελληνικά έργα και διεθνείς επιτυχίες μέχρι πολιτικό θέατρο, κωμωδία και δυνατούς μονολόγους, η σκηνή της Κύπρου γεμίζει ιστορίες, φωνές και συγκινήσεις.
"Η κοιμωμένη του Χαλεπά" ζωντανεύει ξανά από το Θέατρο Ανεμώνα
Η παράσταση που συζητήθηκε πολύ, επιστρέφει, σε Σκηνοθεσία Αντρέα Τηλεμάχου και με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο!
«Μιαν Βολάν…» σε κυπριακή διάλεκτο και πρωτότυπη μουσική
Θεατρική παράσταση, λαϊκή παράδοση-θρίλερ της Νίτσας Θαλασσινού
«Η αγάπη μόνο δεν αρκεί»
Είδαμε την παράσταση «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» σε σκηνοθεσία Ονησίφορου Ονησιφόρου από το Θέατρο Δέντρο
Η Nicosia For Art και το National Theatre Live παρουσιάζουν την κινηματογραφική προβολή της παράστασης “Dr. Strangelove” του Stanley Kubrick
Η παράσταση “Dr. Strangelove” θεωρείται μία από τις κορυφαίες κωμωδίες όλων των εποχών
"Δωδέκατη νύχτα" του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στον ΘΟΚ - Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων
Παραστάσεις από 6 Φεβρουαρίου