Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2017
Θέλεις να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του Survivor; Τότε πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι τον Άγιο Δομίνικο - Πούντα Κάνα...
Με τιμή που ξεκινά από τα €1.695, το γραφείο υπόσχεται να δώσει τον "αέρα" του Survivor στους ενδιαφερόμενους, μέσα από το πακέτο διάρκειας 10 ημερών.
Σύμφωνα με το Pluton Travel & Tours, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το εν λόγω πακέτο διακοπών από Κύπριους.
Για τις πτήσεις, το ταξιδιωτικό γραφείο συνεργάζεται με τις αεροπορικές εταιρείες Aegean και Lot.

Όπως λέχθηκε στο BusinessNews, το πακέτο προσφέρεται εδώ και χρόνια από το γραφείο με το ενδιαφέρον να αυξάνεται αυτή τη χρονιά λόγω του Survivor που είναι όσο πιο επίκαιρο από ποτέ.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πρώτη μέρα, αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό τη Μαδρίτη νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας. Στην Μαδρίτη οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν την πόλη και να δουν τα αξιοθέατά της. Το βράδυ διανυκτερεύουν στην πόλη για να αναχωρήσουν την επόμενη μέρα για την Πούντα Κάνα.

Στην Πούντα δίνεται η δυνατότητα από την τρίτη μέχρι την όγδοη ημέρα, στο κοινό να ζήσει την «χώρα του Survivor» με τις παραλίες και την κατάλευκη άμμο που σκιάζεται από τα φοινικόδεντρα.
Ακόμη υπάρχει η ευχέρεια οι ενδιαφερόμενοι να γεμίσουν τις μέρες τους στις πολλές δραστηριότητες που παρέχει το all inclusive ξενοδοχείο της επιλογής τους. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων βρίσκονται το μασάζ δίπλα από την παραλία και τα θαλάσσια σπορ.
Το όλο ταξίδι «κλείνει» με την μεταφορά από την Πούντα Κάνα στη Μαδρίτη και αργότερα πίσω στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Pluton Travel & Tours ή πατώντας εδώ.


Σχετικά
Το γούρι του Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου "Ζωή" για το 2026, μόλις κυκλοφόρησε
Kαι φέτος συμβολίζει την ελπίδα που δεν σβήνει
Τo νέο γούρι του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, για το 2026
Tη νέα χρονιά βάλε στο χέρι σου ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης, αγάπης και αλληλεγγύης.
#IWEARKINDNESS: Μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που χαρίζει φως και ελπίδα στα παιδιά του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Τα καταστήματα X-EYES Sunglass Shop και IDEAL Optical Center ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, προσκαλώντας μας να στηρίξουμε τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο — γιατί η αληθινή όραση ξεκινά από την καρδιά.
“ADN Ducasse”: Tο γαστρονομικό όραμα του Alain Ducasse τώρα και στα κυπριακά ράφια
Ένας οδηγός υψηλής γαστρονομίας, πολιτισμού, βιωσιμότητας και γεύσης, στα ελληνικά!
Tα Μεγάλα Παζάρια έρχονται στο Υφαντουργείο
Τρία σαββατοκύριακα αφιερωμένα στη δημιουργία, την κοινότητα και την ανακάλυψη
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 28η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου