Eating News , Εστιατόρια

Η νέα άφιξη που μυρίζει… Θυμάρι

Το ολοκαίνουργιο γωνιακό μαγαζί στην είσοδο του παλιού λιμανιού της πόλης σου φτιάχνει νοστιμιές

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2017

Μία μοντέρνα σουβλακερί, που μας θυμίζει εκείνα τα όμορφα μαγαζάκια της Αθήνας, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της, στη γωνία της εισόδου του παλιού λιμανιού της πόλης της Λεμεσού στην πλατεία Συντάγματος.

Ένας μικρός, προσεγμένος χώρος, με ψηλά stools σου ετοιμάζει νόστιμο φαγητό στο χέρι και έχει το πιο ευωδιαστό όνομα: Θυμάρι.

Το Ψητοπωλείο Θυμάρι είναι μία καλή λύση για γρήγορο και νόστιμο μεσημεριανό στο χέρι. Το μενού του είναι δελεαστικό και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από λαχταριστές ελληνικές γεύσεις και ένα twist φαγητού στο χέρι με πιάτα της ελληνική κουζίνας.

Η νέα σου επιλογή σερβίρει νοστιμιές στη σχάρα σε low budget τιμές, ωραία ορεκτικά δροσερές σαλάτες, μπέργκερ, σουβλάκι σε ελληνική πίτα, μοσχαρίσιο σουβλάκι, ποικιλίες κρεατικών to share άλλα δεν λείπουν και οι αγαπημένες μας κυπριακές σεφταλιές, το παραδοσιακό μας λουκάνικο όλα σε πίτα της επιλογής σου: ελληνική, κυπριακή ή αραβική.

Μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου επί τόπου στον όμορφο του χώρο ή να πάρεις delivery και take away. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά φεύγοντας από το ράφι με τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που διαθέτει το κατάστημα προς πώληση.

Sponsored Content 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close