News , Guide

Ξανά στους ουρανούς οι Κυπριακές Αερογραμμές

Πήραν την τελική άδεια και στήνουν πτητικό πλάνο τεσσάρων προορισμών σε πρώτη φάση

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2017

Η Cyprus Airways ανακοινώνει την απόκτηση του πιστοποιητικού αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου. 

«H Cyprus Airways διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα, με μεγάλη εμπειρία σε γνωστές Ευρωπαϊκές αερογραμμές. Το πιστοποιητικό αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Αρχών» δήλωσε η Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, Natalia Popova.

Πληροφορίες του InBusinessNews αναφέρουν ότι η έναρξη των πτήσεων της Cyprus Airways θα γίνει σε δύο φάσεις, καθώς φιλοσοφία της εταιρείας είναι η υιοθέτηση μιας πολιτικής σταδιακής ανάπτυξης και υλοποίησης των στόχων της.

Η πρώτη φάση περιλαμβάνει το καλοκαίρι του 2017, για τις ανάγκες του οποίου θα αξιοποιηθεί το πρώτο αεροσκάφος τύπου Airbus A319 της εταιρείας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένες πτήσεις σε τρεις με τέσσερις κοντινούς προορισμούς, για τους οποίους παρατηρείται ζήτηση αυτή η σεζόν, καθώς επίσης και ναυλωμένες πτήσεις (charter flights) σε συνεργασία με τουριστικούς πράκτορες. Τόσο οι προορισμοί όσο και το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας θα ανακοινωθούν σύντονα, πιθανότατα μετά το Πάσχα, οπότε και θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των εισιτηρίων. Η β’ φάση Η δεύτερη φάση του πτητικού προγράμματος της Cyprus Airways αφορά την Άνοιξη του 2018 και έπειτα.

Την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2017, η εταιρεία θα ανακοινώσει το αναθεωρημένο και διευρυμένο της πρόγραμμα, το οποίο θα αρχίσει τον Μάρτιο του 2018.

Σημειώνεται ότι αρχές της επόμενης χρονιάς, η εταιρεία θα παραλάβει και το δεύτερο αεροσκάφος της.

Και Κύπριοι στα πληρώματα
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει προχωρήσει και σε προσλήψεις των πληρωμάτων, ενώ αναλόγως της διεύρυνσης του στόλου της, θα προστίθενται και νέα μέλη στα πληρώματα. Μεταξύ των πιλότων και των αεροσυνοδών περιλαμβάνονται και αρκετοί Κύπριοι, πρώην εργαζόμενοι των παλιών Κυπριακών Αερογραμμών. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close