Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2017
Η Α.Σ.Ξιναρής & Υιοί Λτδ, στα πλαίσια διεύρυνσης στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο των κρασιών, ξεκινά από την 1η Αυγούστου 2017 συνεργασία με τη Τσάνταλη, τη μεγαλύτερη ελληνική οινοποιία. Το όραμα, ο επαγγελματισμός, η γνώση, η συνέπεια και η αγάπη για το κρασί καθιστά την Α. Σ. Ξιναρής & Υιοί Λτδ την πλέον κυρίαρχη εταιρεία στην κυπριακή αγορά για το ελληνικό κρασί.
Η εταιρεία Τσάνταλη
Η οικογένεια Τσάνταλη ασχολείται με την αμπελοκαλλιέργεια, την οινοποίηση και την παραγωγή αποσταγμάτων από το 1890. Ο Ευάγγελος Τσάνταλης, οινοποιός 2ης γενιάς και μια από τις πλέον χαρισματικές προσωπικότητες στην ιστορία της ελληνικής οινοποιίας, κατάφερε να μετατρέψει τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο brand name, συνώνυμο της καινοτομίας.
Η αναβίωση μερικών από τους πιο ξεχωριστούς αμπελώνες της Βόρειας Ελλάδας -όπως το Άγιο Όρος, η Χαλκιδική, η Ραψάνη και η Μαρώνεια στη Θράκη- αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του οράματος της οικογένειας Τσάνταλη. Χάρη στο πάθος και τη συστηματική επένδυση εκ μέρους της οικογένειας, σήμερα μοναδικές αμπελοοινικές παραδόσεις του τόπου μας συνεχίζουν, η βιοποικιλότητα και γηγενείς ποικιλίες διαφυλάσσονται και νέοι άνθρωποι ασχολούνται με το αμπέλι.
Σήμερα η 3η και η 4η γενιά της οικογένειας Τσάνταλη συνεχίζει αυτή τη μακρά ιστορία και την πολύτιμη κληρονομιά. Η αφήγηση των ανεπανάληπτων αμπελοοινικών ιστοριών της Ελλάδας και η προώθηση οίνων και αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο, παραμένει η πυξίδα κάθε προσπάθειας.
Από το 2012, η Οινοποιία TSANTALI αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των οίνων της SANTO WINES συμβάλλοντας στη δημιουργία και καθιέρωση του νέου brand “SANTORINI”
Σχετικά
Δοκιμάσαμε τα ανανεωμένα πιάτα του βραβευμένου Ταβερνείου Το Ιστορικόν
Ένα στέκι που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά
Vetrina: Ένα διαχρονικό ταξίδι στο μεσογειακό πνεύμα της γαστρονομίας
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection Hotel, ιδιοκτησία της MHV, ανακοινώνει και επίσημα την άφιξη του ολοκαίνουριου, dine, wine & deli Vetrina
O Chef της Χρονιάς 2025 μάς στρώνει (εκλεπτυσμένο) σαρακοστιανό τραπέζι με θέα τη θάλασσα
Καθαρά Δευτέρα στο NEREA by AMARA: Ένα δημιουργικό σαρακοστιανό γεύμα με θέα τη θάλασσα
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Οριστικά κλειστό δημοφιλές και ιστορικό παραλιακό στέκι του νησιού
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ολοκληρώνει το κύκλο του
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα την Καθαρά Δευτέρα και τις νηστείες
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Nomad Bread & Coffee που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του
Η Λεμεσός μόλις απέκτησε ένα ακόμα Nomad Bread Coffee, το τέταρτο στην πόλη
10+1 εστιατόρια με πλούσιο μπουφέ, για Καθαρά Δευτέρα στο βουνό
Mε πλούσιους μπουφέδες που περιλαμβάνουν νηστήσιμα ορεκτικά, λαχταριστά μαγειρευτά και εκλεκτά θαλασσινά σχάρας
7 artisan bakeries του νησιού για τις λαγάνες της Καθαράς Δευτέρας
Οι πιο μυρωδάτες, προζυμένιες και δημιουργικές λαγάνες που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος
Πού θα φας καλά στη Λευκωσία την Καθαρά Δευτέρα
Σ' αυτή την αυλή, η Σαρακοστή ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!
16 ταβέρνες στη Λεμεσό για το τριήμερο του καρναβαλιού
Μεζέδες που δεν τελειώνουν, ζωντανή μουσική και παρεΐστικη διάθεση, οι πιο γευστικές στάσεις πριν και μετά τις παρελάσεις
Τις Τρίτες του Μάρτη η Λευκωσία απολαμβάνει steak σε μία γνωστή ταβέρνα
Κάθε Τρίτη στα Λατσιά καθιερώνεται ως Steak Night