Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2017
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και το “Hope For Children” CSR Policy Center διοργανώνουν τον 1ο Μαραθώνιο Φυσικής Δραστηριότητας και Άσκησης (Fitness).
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 9 Αδειούχα Γυμναστήρια, το ΑΓΟ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Εισηγητές των προγραμμάτων είναι καταξιωμένοι πτυχιούχοι γυμναστές, επαγγελματίες στο χώρο του Fitness οι οποίοι θα μας προσφέρουν ποικιλία διάφορων ομαδικών προγραμμάτων με μουσική, σε ένα Μαραθώνιο Fitness 4 ωρών.
Όλα τα έσοδα του Μαραθωνίου θα δοθούν για το συντονισμό και τη λειτουργία στο "Σπίτι του Παιδιού" το οποίο θα φιλοξενεί παιδιά θύματα σεξουαλικής βίας και του οποίου τον συντονισμό και τη λειτουργία ανέλαβε το “Hope For Children” CSR Policy Center, σε πλήρη και άμεση συνεργασία με τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, οι οποίες και χρηματοδοτούν τη νέα αυτή δομή.
Για τα παιδιά θα γίνονται διάφορα μαθήματα απο τους Γυμναστές του ΑΓΟ όπως Καράτε, Τζούντο, Ταεκβοντο, Hapkido, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Χορό, Ρυθμική Γυμναστική έτσι ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να γυμναστείτε ξέγνοιαστα αλλά και να έχουν την ευκαιρία τα παιδιά σας να γνωρίσουν καινούργια αθλήματα.
Για τα παιδιά η είσοδος και η συμμετοχή στα αθλήματα του ΑΓΟ είναι δωρεάν.
Ελάτε να περάσουμε μαζί ενα ενεργητικό πρωινό Κυριακής προσφέροντας έτσι σε έναν ιερό σκοπό, σε παιδιά που το έχουν ανάγκη και διεκδικείστε ένα απο τα μεγάλα έπαθλα του Μαραθώνιου!
Κυριακή 7 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο "Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία" στις 10.00. Είσοδος-εισφορά: €5.
Πληρ.: 22897247.
Σχετικά

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις

Πεζοπορία στο μονοπάτι της φύσης Καληδόνια και επίσκεψη στο Θεματικό Κέντρο ”Λεβάντα” στις Πλάτρες
Δες όλες τις λεπτομέρειες

Ζωγράφισε, χαλάρωσε και απόλαυσε τη φύση στο Πάρκο Αθαλάσσας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι!
Δεν χρειάζεται καμία εμπειρία - μόνο χαμόγελο και good vibes!

Τα βιεννέζικα βαλς επιστρέφουν στην Κύπρο
Ζήστε την Πρωτοχρονιά των Ανακτόρων της Βιέννης, στον υπέροχο κόσμο του Στράους!

Επιστρέφει για 2η φορά το street food party στην Παλιά Λευκωσία
Με dj, φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Open House για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει ζώα συντροφιάς

Την Κυριακή κολυμπάμε με μαύρα γυαλάκια για Αποδοχή, Ισότητα και Συμπερίληψη
Στην ημερίδα κολυμπούν αθλητές και αθλούμενοι, ακόμα και αρχάριοι ανεξαρτήτως επιπέδου, από 9 χρόνων και άνω.