Things to Do , Προσεχώς

Έρχεται τo πρώτο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας

Ένα φεστιβάλ που μας καλεί να γνωρίσουμε τον μικρόκοσμο της μέλισσας και να δοκιμάσουμε προϊόντα από μέλι!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2017

Με άρωμα και γεύση μελιού αυτό το φεστιβάλ που προγραμματίζεται σε ένα πανέμορφο χωριό της ορεινής Λάρνακας, την Όδού.

Εννιά Κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας μαζί με τον Δήμο Λευκάρων ενώνονται στις κυψέλες για να δημιουργήσουν το πρώτο Φεστιβάλ Μελιού στην Οδού- Βασιλική Γη, την ευλογημένη Γη, τη Γη του Βασιλοπόταμου των αρωματικών φυτών των μελισσών και των μοναστηριών.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι κοινότητες Βάβλας, Κάτω Λευκάρων, Κάτω Δρυ, Λάγιας, Οράς, Αγίους Βαβατσινιάς, Μελίνης, Βαβατσινιάς, και Δήμου Λευκάρων.

Τα κέντρα νεότητας των χωριών οργανώνονται σαν Μέλισσες να υποδεχθούν τον κόσμο σε μια Μελένα απόδραση με άρωμα και γεύση μελιού.

Η Παγκύπρια Κίνηση Επαγγελματιών Μελισσοκόμων πρωτοστατεί, για την προβολή και την προώθηση όλων των μελισσοκόμων και το κυπριακού μελιού και των παράγωγών του.

Όλοι όσοι επισκεγθούν το χωριό, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σ' αυτό, επίσης γευστολόγηση, αγορά με πέραν των 20 εκθετών, γυναικεία επιχειρηματικότητα με μελένιες πανδαισίες, μελλισο-παιχνιδίσματα για τους μικρούς φίλους, προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας, χειροποίητες κατασκευές, και σεμινάριο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το μέλι!

Τo πρώτο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας της Ορεινής Λάρνακας, θα μας "ταξιδέψει" στην Οδού- Βασιλική Γη, την Κυριακή 18/06/2017.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close