Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2017
Με πλούσιο πρόγραμμα, θα εορτάσει και φέτος ο Δήμος Αγίας Νάπας τις τετραήμερες εκδηλώσεις της Γιορτής του Κατακλυσμού/Ψαριού & Φεστιβάλ Νερού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Γραφικό Λιμανάκι της πόλης, από την Παρασκευή 02 Ιουνίου μέχρι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου και αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον χιλιάδων ντόπιων και ξένων επισκεπτών.
Στόχος του Δήμου μέσω της μεγάλης αυτής Λαϊκής Γιορτής είναι η προβολή και η διατήρηση των ηθών και εθίμων του τόπου μας.
Στο ποικίλο καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι μεγάλες συναυλίες των καταξιωμένων καλλιτεχνών Μπάμπη Στόκα (Σάββατο 03/06) και Αντύπα (Κυριακή 04/06), και του Μουσικού Σχήματος του Πολιτιστικού Ομίλου ''Κάβο Γκρέκο'' Αγίας Νάπας (Δευτέρα 05/06) χορούς από το Χορευτικό ΄Ομιλο Δήμου Αγίας Νάπας και τον Σύλλογο Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες» (Σάββατο 03/06) καθώς επίσης, τσιαττιστά και ερωτικά τραγούδια από τους Λαϊκούς μας ποιητές (Δευτέρα 05/06).
Στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας θα διεξαχθούν Fly Board Show με τους Exclusive Cyprus Distributor, Παγκύπριοι Αγώνες Θαλάσσιου Τζετ Σκι και το Φεστιβάλ Νερού (Δευτέρα 05/06, η ώρα 10.00πμ). Επίσης, στο πλαίσιο της γιορτής του Ψαριού, (03-05/06) θα προσφέρονται στους θαμώνες ψαρομεζέδες που θα ετοιμάσουν οι ψαροταβέρνες της γύρω περιοχής και θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση Φωτογραφίας και ειδών αλιείας. Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου Θεια Λειτουργία όπου μετά το πέρας της Ιερείς και πιστοί θα επιβιβαστούν σε ψαρόβαρκες όπου ανοικτά του λιμανιού θα γίνει ο καθαγιασμός των υδάτων.
Σημειώνεται επίσης ότι την Κυριακή 4 Ιουνίου γύρω στις 8.30μ.μ θα γίνει η Β' και τελική φάση Αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σερρών. Στην τελετή θα παραστεί επίσημη αποστολή του Δήμου αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Πέτρο Αγγελίδη, τον Αντιδήμαρχο, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο Σύλλογος Ποντίων Επταμύλων Νομού Σερρών «Οι Ακρίτες».
Σχετικά

Eurovision 2026: Η επίσημη απόφαση της ΕΡΤ για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Ελλάδας
Θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί και ένας τελικός.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος και το Μπαλέτο Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Κύπρο
Η «Χρυσή Εποχή» ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Το Grecophilia επιστρέφει στη Λευκωσία με το πιο αγαπημένο του concept
Μετά από τις sold out συγκεντρώσεις παραθαλάσσια αλλά και σε ύψωμα

Δωρεάν παραδοσιακά προϊόντα και κυπριακά ποτά με μουσική από τον Στέφανο Πελεκανή
Μία ξεχωριστή εκδήλωση με μουσική, γεύσεις και κυπριακά ήθη

Η Ισπανία αποφασίζει επίσημα την απόσυρση από τη Eurovision 2026 αν συμμετάσχει το Ισραήλ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Δεκέμβριο, όταν η EBU θα αποφασίσει αν το Ισραήλ θα παραμείνει ή θα αποκλειστεί

Η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνει απόψε την Πανεπιστημιούπολη
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να τραγουδήσει «Όσα Αγαπάει» στη Λευκωσία

Μπουζούκια Αθήνα 2025-2026: Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα έρχονται
Διασκέδαση με αγαπημένους μας καλλιτέχνες στην ελληνική πρωτεύουσα

«Μουσική στην πόλη»: Μια μοναδική μουσική εμπειρία στην καρδιά της Λευκωσίας
Πλάι στα φωτισμένα ενετικά τείχη

Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική βραδιά
Με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες

Ο αυτοδίδακτος τραγουδοποιός Παναγιώτης Λοΐζου στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Ο γυμναστής που έγινε μουσικός, μαθαίνοντας μόνος του να παίζει κιθάρα και λαούτο

Δημήτρης Μεσημέρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την συναυλία του στην Λευκωσία
Μας παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «ΤΙΚ ΤΑΚ»,

Διπλή αποθέωση για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο με πάνω από 130.000 θεατές [ΒΙΝΤΕΟ]
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη sold out συναυλία