Things to do με το παιδί , Things to Do

3 φεστιβάλ για πολλά παιδικά χαμόγελα!

Με πολλές δραστηριότητες, παιχνίδια και διασκέδαση, αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2017

Τα φεστιβάλ και οι παιδικές γιορτές έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, χαρίζοντας στα παιδιά μας την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, να παίξουν και να περάσουν ξεγνοιαστες στιγμές!

Τα πιο κάτω φεστιβάλ/γιορτές θα υποδεχθούν τα παιδιά μας με πολλά παιχνίδια και εκπλήξεις και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εκεί και να τα απολαμβάνουμε!

Σημείωσε ημερομηνίες και ετοιμάσου και ετοιμάσου:

28o Φεστιβάλ Παιδιού
To festival φέτος ανανεώνεται και πάει Πρωταρά. Στην Πλατεία Λευκόλλα, η Επαρχιακή Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας του Παιδιού Αμμοχώστου (ΕΠΕΠ), θα στήσει μια πολύ όμορφη γιορτή, με σκοπό οι μικροί μας φίλοι να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά το απόγευμά τους, μιας και το μότο τους για φέτος είναι "Διασκεδάζω, Δημιουργώ χωρίς μέσο ηλεκτρονικό". Δραστηριότητες όπως: αγγειοπλαστική, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, οικολογική γωνιά, παρασκευή κουλουριών, κομμωτική , face painting, παιχνίδια, καλαθόσφαιρα, ποδόσφαιρο και πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Και τέλος, δωρεάν παγωτά!
>Σ 10 Ιουν, Δημοτική Πλατεία Λευκόλλα, Πρωταράς, 17.00-20.00, είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 23819300.

 

12ο Φεστιβάλ Παιδιού "π-αιχνίδι & επιστήμη"
Ο Π.Ο Ορμήδειας "Το Ρόδι" οργανώνει και φέτος Φεστιβάλ για τους μικρούς μας φίλους! Το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου, από τις 6 μ.μ. στο Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας και θα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως ζωγραφική, εναλλακτική ζωγραφική, εξερεύνηση και πειραματισμός. Ακόμα, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν διασκεδαστικά επιστημονικά πειράματα και να φτιάξουν κατασκευές.
Στην εκδηλώση θα συμμετέχει και ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ - The fun side of science με τα παιχνίδια του, για όλες τις ηλικίες! Με σπαζοκεφαλιές, ουρανοξύστες, πυραμίδες, μαγνητικές γέφυρες, σεισμούς και πολλά άλλα.
Στο χώρο, τέλος, θα υπάρχει φουσκωτό καθώς και κεραστικά!
> Κυριακή 11 Ιουνίου, Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας, από τις 6 μ.μ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Φεστιβάλ Παιδιού
Η ΕΠΕΠ Λευκωσίας-Κερύνειας σε συνεργασία με το Δήμο Αγλαντζιάς διοργανώνουν το 37ο Φεστιβάλ Παιδιού με την ευκαιρία της 1ης Ιουνίου-Παγκόσμιας Ημέρας για το Παιδί. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, ώρα 5:00μμ στο Πάρκο Σπύρου Κυπριανού στην Αγλαντζιά. Εκεί μικροί και μεγάλοι θα περάσουν ένα όμορφο απόγευμα με κουκλοθέατρο, ζωγραφική, αφήγηση παραμυθιού, παραδοσιακά παιχνίδια, παιδική χαρά, διαγωνισμό γνώσεων και γωνιά περιβάλλοντος! Ακόμα θα υπαρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, και πολλές άλλες εκπλήξεις!
> Σάββατο 10 Ιουνίου, Πάρκο Σπύρου Κυπριανού, Αγλαντζιά, Λευκωσία, 17.00. Είσοδος δωρεάν.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close