Things to Do , Προσεχώς

Μάθε κι εσύ να φτιάχνεις τούρτες-έργα τέχνης!

Τρία μοναδικά σεμινάρια με την Ελένη Μουστούλα, η οποίαφέρειτον τίτλο της "Alchemist of Cakes"

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2017

Η El Evento PR & Management Services σε συνεργασία με την Mitsios Trading Ltd διοργανώνουν, για δεύτερη φορά στην Κύπρο, τρία μοναδικά σεμινάρια με την Ελένη Μουστούλα, η οποία φέρει τον τίτλο της «Alchemist of Cakes». Κι αυτό γιατί η ίδια έχει δημιουργήσει μια σειρά από τούρτες που είτε φαίνονται να παραβαίνουν τους νόμους της βαρύτητας είτε μπορούν να παρουσιαστούν σαν έργα τέχνης, ως εκ τούτου θεωρείται σαν «Master» του είδους της.

Πρόκειται λοιπόν για μία μοναδική ευκαιρία που δίνεται στους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής, να μυηθούν στα μυστικά και τις τεχνικές της και να μάθουν ακόμα περισσότερα για την παρασκευή τούρτας! Τα σεμινάρια απευθυνονται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους ζαχαροπλάστες!

Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν δύο σεμινάρια διακοσμητικής τούρτας και ένα σεμινάριο για εσωτερικό τούρτας (με σιροπιασμένα παντεσπάνια και κρέμες) και διακόσμηση τριώροφης τούρτας.

Τα δύο σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα που είτε είναι επαγγελματίες στο χώρο της ζαχαροπλαστικής (master class τούρτας) ή που ήδη έχουν κάποια επαφή με τη διακόσμηση τούρτας.

Ενώ όσον αφορά στο σεμινάριο για εσωτερικό τούρτας, απευθύνεται και σε έμπειρους αλλά και σε αρχάριους.

Και τα τρία σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στο πρότυπο κέντρο εκπαιδεύσεων της Mitsios Trading Ltd στην βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου, μεταξύ 4-7 Ιουλίου 2017.

 

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22262277 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Μάθε ακόμα...
Η φήμη της Ελένης Μουστούλα έχει ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας και είναι προσκεκλημένη για επίδειξη τεχνικής στο Cake Ιnternational, που είναι η μεγαλύτερη έκθεση τούρτας παγκοσμίως. Με σεμινάρια τεχνικής σε Ντουμπάι, Μπαχρέιν, Ινδία, Λίβανο και Αγγλία μπορεί πλέον να θεωρείται παγκόσμια μορφή στον χώρο της διακόσμησης τούρτας. Η Ελένη Μουστούλα έχει βραβευθεί διεθνώς για από τις δημιουργίες της και πρόσφατα έχει επιλεχθεί σε ομάδα πρωταθλητών διακοσμητών ζαχαροπλαστικής μαζί με 14 ακόμα μεγάλα ονόματα sugar artist του διεθνούς χώρου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22262277

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close