Eating News , Εστιατόρια

Το μαγαζί που απέδειξε πως το frozen yogurt δεν είναι απλά μόδα

Το κατάστημα της Λεμεσού που γνωρίζει πολύ καλά το ποιοτικό και υγιεινό frozen yogurt

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2017

Πριν μερικά χρόνια το frozen yogurt είχε γίνει μόδα, σχεδόν μανία με πολλά μαγαζιά να ανοίγουν προσφέροντάς μας τη νέα αυτή τάση.

Σήμερα, μερικά χρόνια μετά ελάχιστα μαγαζιά παρέμειναν και είναι ακόμη εδώ αποδεικνύοντας πως τελικά γι' αυτούς το frozen yogurt δεν ήταν απλά μία μόδα της εποχής που πέρασε.

Ένα από αυτά τα μαγαζιά που εδραιώθηκε στον τομέα αυτό είναι το Yozen στην περιοχή Γερμασόγειας που όχι μόνο σερβίρει τέτοιο υπέροχο έδεσμα αλλά προσφέρει ποιοτικό και υγιεινό frozen yogurt.

Yozen θα πει frozen yogurt και frozen yogurt θα πει yozen. To μαγαζί που γνωρίζει το ποιοτικό frozen yogurt καλύτερα απ' όλους σου το σερβίρει, το γεύεσαι, το ερωτεύεσαι.

Πρόκειται για επιδόρπιο χαμηλό σε λιπαρά, φτιαγμένο από 100% φυσικά υλικά. To Yozen frozen yogurt είναι αγνό, παγωμένο γιαούρτι, χωρίς ζάχαρη, με γλυκαντικό από το φυτό στέβια που προσφέρεται όλες τις ώρες της ημέρας συνδυασμένο με πρωτότυπα γαρνιρίσματα από ποικιλία φρούτων, γλυκών του κουταλιού και ξηρών καρπών.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης ειδική ποικιλία frozen yogurt που ενδείκνυται για πάσχοντες με διαβήτη τύπου β'. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το γιαούρτι βοηθάει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς και τα ένζυμα που περιέχει διευκολύνουν την πέψη, ενώ συμβάλλει και στην παραγωγή εντερικών αντισωμάτων.

Το μαγαζί διαθέτει ειδικό χώρο για να απολαύσεις επί τόπου το παγωμένο σου γιαούρτι και παράλληλα να πιεις υγιεινά smoothies και άλλα ροφήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close