Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το μαγαζί που σερβίρει ποιοτικό και υγιεινό ασιατικό, έφτιαξε νέο μενού

Healthy food, healthy living!

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2017

Tο 'Wok 'n' Roll' είναι ένα εστιατόριο με υψηλού επιπέδου ασιατική κουζίνα, μοντέρνα ατμόσφαιρα και σύγχρονη αισθητική που αγαπά η Λεμεσός.

To μαγαζί της Λεμεσού, λοιπόν, έχει πλέον καταστεί συνώνυμο με το ποιοτικό και υγιεινό φαγητό, και αυτό γιατί έχει αγκαλιάσει όλες τις πτυχές της ποιοτικής ασιατικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής.

Εξάλλου, οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι ένα ποιοτικό και εκλεκτό πιάτο ξεκινά πάντα από τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά προερχόμενα από αφοσιωμένους παραγωγούς, και τελειώνει στην κουζίνα όπου οι έμπειροι σεφ δημιουργούν -πάντα με αγάπη- γεύσεις που ικανοποιούν τον κάθε καταναλωτή που επιθυμεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Με αυτό στο μυαλό της λοιπόν και στην προσπάθειά της να προωθήσει την υγιεινή διατροφή, η ομάδα του Wok n Roll μας προτείνει μερικά ολοκαινούργια πιάτα, τα οποία μπορούμε όλοι πλέον να απολαμβάνουμε είτε στο εστιατόριο τους είτε στο χώρο μας!

Οι λάτρεις του ασιατικού φαγητού, λοιπόν, μπορούν τώρα να απολαμβάνουν τα καινούργια πιάτα του Wok n Roll -από σούπες ράμεν και ασιατικά ψωμάκια bao buns μέχρι και Quinoa Bowls- τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στις διατροφικές υάσεις της εποχής και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Και ασιατικά με στέβια
Επιπλέον, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δράσης, το Wok n Roll έχει προσθέσει στο μενού του πιάτα με στέβια τα οποία έχουν σχεδιαστεί μετά από σχετική έρευνα και υπό την καθοδήγηση του κλινικού διαιτολόγου Γιάννη Κερίμι. Η δράση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη συνεργασία του με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό CYDIABEATERS, έναν οργανισμό που σκοπό έχει την ενημέρωση των παιδιών με διαβήτη τύπου 1 και που το Wok n Roll με περηφάνεια στηρίζει προσφέροντας το 10% των πωλήσεων στέβια.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close