News , Guide

Το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό θα λειτουργήσει ξανά!

Παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις των προηγούμενων εβδομάδων σήμερα τα νέα είναι ευχάριστα και το αγαπημένο ξενοδοχείο επιστρέφει

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2017

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα το γνωστό και αγαπημένο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό της περιοχής Πιτσιλιάς μπήκε σε μία νέα τροχιά και αναμένεται να λειτουργήσει ξανά πριν από το καλοκαίρι του 2018. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου πέτυχε την εξασφάλιση δανεισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους και μείωση των επιτοκίων που επιτρέπουν σημαντική μείωση του συνολικού κόστους χρηματοδότησης.

Οι κατασκευαστικές και άλλες εργασίες αναµένεται να ολοκληρωθούν µέχρι τέλος Φεβρουαρίου και το ξενοδοχείο να επαναλειτουργήσει κανονικά πριν την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, σημειώνεται από το δημοσίευμα του InBusiness. 

H εταιρεία έχει στόχο την ανακαίνιση όλων των χώρων και αναβάθµιση όλων των υπηρεσιών που θα προσφέρει. Από την επόμενη του τερματισμού λειτουργίας του Ξενοδοχείου το διοικητικό συµβούλιο της Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» ∆ηµόσια Λτδ, ιδιοκτήτριας του Ξενοδοχείου Ρόδον στον Αγρό έχει προβεί σε διάφορες ενέργειες µε σκοπό την εξέταση της δυνατότητας να λειτουργήσει και πάλι ως βιώσιμη μονάδα. 

Στην ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται ότι γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να επιτύχει η προσπάθεια και ειδικότερα προσπάθειες για επέκταση της τουριστικής περιόδου έτσι ώστε η μονάδα να καταστεί βιώσιµη και κατ’ επέκταση ανταγωνιστική. 

Μέσα στα πλαίσια των ενεργειών του, το ΔΣ έχει προχωρήσει στην ετοιμασία σχεδίων και εξασφάλιση των σχετικών αδειών (Πολεοδοµικής Άδειας και Άδειας Οικοδοµής) καθώς και σε προκήρυξη προσφορών για ηλεκτρολογικές, µηχανολογικές και κατασκευαστικές εργασίες, οι οποίες αξιολογήθηκαν από τους ειδικούς συµβούλους της εταιρείας. 

Το συνολικό κόστος των έργων ανέρχεται στο ποσό των €2 εκατ. Για τον σκοπό αυτό έχει εξασφαλιστεί νέος δανεισµός ύψους €1.5 εκατ., ενώ το υπόλοιπο αναµένεται να καλυφθεί από επιδοτήσεις. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close