Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2017
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα το γνωστό και αγαπημένο ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό της περιοχής Πιτσιλιάς μπήκε σε μία νέα τροχιά και αναμένεται να λειτουργήσει ξανά πριν από το καλοκαίρι του 2018.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου πέτυχε την εξασφάλιση δανεισμού με πολύ ευνοϊκούς όρους και μείωση των επιτοκίων που επιτρέπουν σημαντική μείωση του συνολικού κόστους χρηματοδότησης.
Οι κατασκευαστικές και άλλες εργασίες αναµένεται να ολοκληρωθούν µέχρι τέλος Φεβρουαρίου και το ξενοδοχείο να επαναλειτουργήσει κανονικά πριν την καλοκαιρινή περίοδο του 2018, σημειώνεται από το δημοσίευμα του InBusiness.
H εταιρεία έχει στόχο την ανακαίνιση όλων των χώρων και αναβάθµιση όλων των υπηρεσιών που θα προσφέρει. Από την επόμενη του τερματισμού λειτουργίας του Ξενοδοχείου το διοικητικό συµβούλιο της Εταιρείας Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» ∆ηµόσια Λτδ, ιδιοκτήτριας του Ξενοδοχείου Ρόδον στον Αγρό έχει προβεί σε διάφορες ενέργειες µε σκοπό την εξέταση της δυνατότητας να λειτουργήσει και πάλι ως βιώσιμη μονάδα.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται ότι γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να επιτύχει η προσπάθεια και ειδικότερα προσπάθειες για επέκταση της τουριστικής περιόδου έτσι ώστε η μονάδα να καταστεί βιώσιµη και κατ’ επέκταση ανταγωνιστική.
Μέσα στα πλαίσια των ενεργειών του, το ΔΣ έχει προχωρήσει στην ετοιμασία σχεδίων και εξασφάλιση των σχετικών αδειών (Πολεοδοµικής Άδειας και Άδειας Οικοδοµής) καθώς και σε προκήρυξη προσφορών για ηλεκτρολογικές, µηχανολογικές και κατασκευαστικές εργασίες, οι οποίες αξιολογήθηκαν από τους ειδικούς συµβούλους της εταιρείας.
Το συνολικό κόστος των έργων ανέρχεται στο ποσό των €2 εκατ. Για τον σκοπό αυτό έχει εξασφαλιστεί νέος δανεισµός ύψους €1.5 εκατ., ενώ το υπόλοιπο αναµένεται να καλυφθεί από επιδοτήσεις.
Σχετικά

Η Κύπρος απέκτησε δύο νέα, εντυπωσιακά σημεία θέασης!
Ετοιμάσου για φωτογραφίες σε μοναδικά σημεία με ανεπανάληπτη θέα;

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Ποιοι επηρεάζονται
Από τη Δευτέρα 8 μέχρι και την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου

Ryanair: Μεγαλύτερη χειραποσκευή χωρίς επιπλέον χρέωση από σήμερα
Παράλληλα, εξακολουθεί να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς παραδοτέας αποσκευής κατά τη διαδικασία κράτησης


Επαρχία Αμμοχώστου: Η ολόχρονη συνήθειά σου
Βίωσε την αυθεντικότητα, απόλαυσε την Επαρχία Αμμοχώστου… Από τις παραλίες μέχρι την ενδοχώρα, πάντα κάτι νέο σε περιμένει

Εικόνες από το 1ο Φεστιβάλ Αμπελώνα στην Αλέκτορα
Μια αξέχαστη γιορτή με παραδοσιακά εδέσματα, βιωματικά εργαστήρια και ζωντανή μουσική

Οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι ταξιδιωτικοί προορισμοί στον κόσμο
Μια χώρα της Μέσης Ανατολής στην πρώτη θέση

H Wizz Air ξεκινά (ξανά) τις πτήσεις για έναν εντυπωσιακό προορισμό
H εταιρεία επεκτείνει τις προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές σε όλη την περιοχή.

6ο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας με τέσσερις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες
Ολυμπιακός Πειραιώς, Μόνακο, Παρί και Ερυθρός Αστέρας στο μαγικό τριήμερο Ευρωλίγκας στην Κύπρο


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Φικάρδου έρχεται φέτος πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Εκπλήξεις, καινούριες ιδέες και ένα πρόγραμμα γεμάτο μαγεία

Αυτή είναι η νέα λίστα με τα ονόματα των ακραίων καιρικών φαινομένων: Ζορμπάς, Κορνάρο και Ελίνα…
Για την περίοδο Οκτωβρίου 2025-Σεπτεμβρίου 2026, η λίστα με τα ονόματα που επιλέχθηκαν και θα χρησιμοποιούνται με αλφαβητική σειρά, καταρτίστηκε από κοινού μεταξύ των τριών Εθνικών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών (Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ)