Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2017
Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. To 'The Dark Tower' του Stephen King (βασίζεται σε όλα τα βιβλία του), η πιο φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, τον Idris Elba και τον Matthew McConaughey, οι οποίοι ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε ένα κινηματογραφικό project. Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Nicolaj Arcel, ξεκινά στον κόσμο μας λίγο μετά την 11 Σεπτεμβρίου, με ένα αγόρι, τον Jake (Tom Taylor), να προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος πέθανε σαν ήρωας από τοξική δηλητηρίαση, προσπαθώντας να σώσει τους ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί στο World Trade Center της Νέας Υόρκης. Με σκοτεινά οράματα να στοιχειώνουν το μυαλό του, ο Jake νιώθει ότι χάνει τα λογικά του, αλλά όταν απόκοσμα πλάσματα με ανθρώπινη μορφή δοκιμάζουν να τον απαγάγουν, αντιλαμβάνεται ότι ένας άλλος κόσμος υφίσταται παράλληλα με τον δικό μας. Και κάπως έτσι, θα μεταφερθεί εκεί και θα βρεθεί στο πλευρό ενός πολεμιστή πιστολέρο, του Roland Deschain (Ιdris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O'Dim (Matthew McConaughey), τον Μαυροντυμένο Άντρα. Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ' το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Το πιο μεγαλεπήβολο έργο του Stephen King μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Nikolaj Arcel.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για την πρωτότυπη υπόθεση της ταινίας, τα φοβερά οπτικά εφέ και φυσικά τους δύο υπερ-ταλαντούχους πρωταγωνιστές της!
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
17 Αυγούστου - 23 Αυγούστου 2017
Σχετικά
Οσκαρ: Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν οικοδεσπότης της τελετής απονομής και το 2027
Ο βραβευμένος με 6 Primetime Emmy κωμικός παρουσίασε τις δύο προηγούμενες τελετές κερδίζοντας ως επί το πλείστον τις εντυπώσεις.
Ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον νέο Τζέιμς Μποντ
Η Νίνα Γκολντ ανέλαβε το κάστινγκ για τον επόμενο 007 – Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ, με σενάριο του δημιουργού του «Peaky Blinders»
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Το «Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας 3» φέρνει μια νέα εποχή για τη Μία Θερμόπολις
Η Αν Χάθαγουεϊ επιστρέφει ως βασίλισσα της Τζενοβίας και, σύμφωνα με τη σκηνοθέτρια Αντέλ Λιμ, οι fans μπορούν να περιμένουν «πολλές απολαυστικές επιστροφές» από το original cast.
Αρχίζει απόψε το Φεστιβάλ των Καννών: 22 ταινίες που διαγωνίζονται για τον Χρυσό Φοίνικα -Οι ελληνικές συμμετοχές
Με τη φιλόδοξη κωμωδία εποχής του Πιερ Σαλβαντορί, «La Vénus électrique», ανοίγει σήμερα η αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών
Μια μαγική βραδιά θερινού σινεμά έρχεται κάτω από τα αστέρια με το «The Whale»
Η βραβευμένη ταινία «The Whale» προβάλλεται κάτω από τα αστέρια, σε μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία με pizza, snacks και ατμόσφαιρα καλοκαιρινού σινεμά
BBC: Ποιοι θα υποδυθούν τους Beatles στη νέα σειρά «Hamburg Days»
Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1960, μέσα στα ασφυκτικά κλαμπ της συνοικίας Σανκτ Πάουλι στο Αμβούργο
Ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από το «The Batman: Part 2»
Επιτέλους, μετά από καιρό, ο Ματ Ριβς αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την ταινία, οι οποίες μας παρουσιάζουν ένα παγωμένο Γκόθαμ.
Hocus Pocus 3: Επίσημα στα σκαριά η ταινία - Επιστρέφουν οι 3 βασικές πρωταγωνίστριες
Η ανάπτυξη της τρίτης ταινίας είχε ανακοινωθεί αρχικά το 2023
Πέντε νέες πρεμιέρες φτάνουν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες
Από το πολυαναμενόμενο «Mortal Kombat II» και το σκοτεινό horror «Hokum» μέχρι Billie Eilish σε 3D και animated περιπέτειες για όλη την οικογένεια, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα έχει επιλογές για κάθε γούστο