11 November 2017
Things to Do , Προσεχώς

Ετοιμάσου για το TEDx University of Nicosia 2017 στην πρωτεύουσα

15+ ομιλητές και μουσικοί από το εγχώριο και διεθνές σκηνικό στο TEDx University ofNicosia 2017

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2017

Υπάρχουν ορισμένες εκδηλώσεις που σε όλο τον κόσμο καλλιεργούν και προωθούν τη σύγχρονη σκέψη και προβληματισμό. Για αυτές τις εκδηλώσεις είναι περήφανες οι πόλεις που τις φιλοξενούν, οι εταιρίες που τις στηρίζουν, οι ομάδες που τις δημιουργούν. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι τα TED, που προωθούν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, σκέψη και προτάσεις, εικόνες και ιστορίες δοσμένες από τους καλύτερους επιστήμονες και ανθρώπους.

Το TEDx University of Nicosia επιστρέφει στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια στη Λευκωσία στις 11 Νοεμβρίου με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου.

Το θέμα του; Game Over. Play Again?
τόχος του φετινού TEDx University of Nicosia είναι να μοιραστεί με το κοινό απόψεις γύρω από τη θεματική ενότητα Game Over. Play Again?, να καλλιεργήσει, να ενισχύσει και να διευρύνει τους ορίζοντες των νέων δυναμικών κοινών της χώρας τροφοδοτώντας τους με ερεθίσματα, ιδέες, αντιλήψεις, που βρίσκονται στην πρωτοπορία της σκέψης, της επιστήμης και της τέχνης.

15+ ομιλητές και μουσικοί εμπνέουν το κοινό
Η εκπληκτική ιστορία ενός συγγραφέα της The Guardian που επαναξιολογεί τα καθήκοντά και αποφασίζει να επενδύσει σε μια απλούστερη, λιγότερο εξωφρενική ζωή, μια οδυνηρή ιστορία ξυλοδαρμού γυναίκας μπροστά από τα παιδιά της η οποία γίνεται διεθνές viral, ένας εμπειρογνώμονας που μοιράζεται την φιλοσοφία του να δίνει ζωή σε νεκρές εκτάσεις γης και ένας πρωτοποριακός ερευνητής της ανθρώπινης γενετικής είναι λίγες από τις θεματικές που θα αναπτύξουν οι ομιλητές.

Ακόμα, μια minimalist δημοσιογράφος από την The Guardian συζητά με το κοινό πως γίνεται να έχουμε μια πιο πλούσια ζωή ξοδεύοντας λιγότερα, ένας διακεκριμένος κοινωνιολόγος και συγγραφέας του Harvard Business Review και μια επίμονη μαμά διδύμων μοιράζονται με το κοινό τις σκέψεις τους για την επιδίωξη μιας πιο ισορροπημένης και ουσιαστικής ζωής, ενώ μια από τις 100 πιο δυναμικές προσωπικότητες σύμφωνα με το Time Magazine με επιρροή στον κόσμο έρχεται στη σκηνή του TEDx University of Nicosia να μιλήσει για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της ζωής μας.

Και γίνεται με περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Το εισιτήριο ξεκινά από 15 ευρώ.  Δεν θα παρακολουθήσετε άλλο TEDx στον κόσμο σε τόσο χαμηλή τιμή. Ο λόγος είναι για να μπορέσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να παραστούν στο συνέδριο και να ζήσουν την εμπειρία του TED. Το TEDx University of Nicosia γίνεται με περιορισμένο αριθμό θέσεων φέτος και τα εισιτήρια ήδη προ-πωλούνται στο www.tedxunic.com

Πληρ. www.tedxunic.com .

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close