Shopping , News

Ανοίγει δεύτερο H&M στην Κύπρο;

Γίνονται συζητήσεις για άνοιγμα ενός ακόμα ΗΜ στο The Mall of Cyprus

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2017

Μετά από έναν ακριβώς χρόνο λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της H&M, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικών πωλήσεων ρούχων του κόσμου, στα σκαρία βρίσκεται και η δημιουργία και δεύτερου καταστήματος στο νησί, ή τουλάχιστον αυτό λένε οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με δημοσίευμα του www.inbusinessnews.com, αν και η λειτουργία του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας στην Κύπρο ήταν ικανοποιητική, εντούτοις η εταιρεία θεωρεί ότι τα έσοδα δεν ήταν τόσο ψηλά όσο θα ήθελαν (σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της αλυσίδας, το εννιάμηνο του 2017 [Δεκέμβριος - Αύγουστος] τα έσοδα από τις πωλήσεις του καταστήματος στην οδό Λήδρας ανήλθαν στα €7,2 εκατομμύρια).

Εξ ου και φαίνεται να γίνονται σκέψεις για άνοιγμα και δεύτερου καταστήματος στο νησί μας, προκειμένου να επιτευχθούν οι υψηλοί οικονομικοί στόχοι.

Νέο Η&Μ στο Mall;
Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συζητήσεις για άνοιγμα ενός ακόμα Η&Μ στο The Mall of Cyprus, όταν θα ολοκληρωθούν οι εργασίες επέκτασης του.

Υπενθυμίζεται ότι το ένα και μοναδικό κατάστημα της διεθνούς αλυσίδας Η&Μ άνοιξε πριν από ένα ακριβώς χρόνο στην οδό Λήδρας, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου 2016, ικανοποιώντας μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού που γνώριζε τα Η&Μ από το εξωτερικό.

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close