Μουσική , Music News

Κλείνει ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά διασκέδασης της Λευκωσίας

Μάθε ποιο μαγαζί δεν θα βρίσκεται στο χάρτη της νυκτερινής διασκέδασης

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2017

Ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της πρωτεύουσας, που εδώ και 15 και πλέον χρόνια φρόντιζε να μας διασκεδάζει με τα πιο "δυνατά" ονόματα και το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα, αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο του.

O λόγος για το Kallipoleos 4 Live, στην Έγκωμη.

Την είδηση δημοσιοποίησε με post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένας από τους δημιουργούς του μαγαζιού, γράφοντας: 

"15+ Χρόνια μετά κατεβαίνει η αυλαία ενός από τα πλέον ποιο ιστορικά μαγαζιά της πρωτεύουσας. Ένα όνομα που σίγουρα άφησε το δικό του στίγμα, και δημιούργησε πολλά πρότυπα στη νυκτερινή διασκέδαση. Με βαθιά συγκίνηση αφήνουμε πίσω μας λαμπερές εποχές αλλά και άλλες όχι τόσο. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως περάσαμε ωραία. Εμείς και άλλοι περίπου 1,250,000 κόσμος τα τελευταία χρόνια.

Οι συνεργασίες αμέτρητες. Εκατοντάδες οι μουσικοί και τραγουδιστές που πέρασαν το κατώφλι της «Μουσικής Σκηνής Καλλιπόλεως 4» αλλά και αργότερα του Kallipoleos 4 Live. Δεκάδες οι Ελλαδίτες καλλιτέχνες που φιλοξενήσαμε αλλά και αμέτρητα τα θεατρικά, τα Stand up comedies αλλά και εκατοντάδες άλλες καλλιτεχνικές βραδιές.

Οι φιλίες πολλές οι έχθρες όχι τόσες. Οι αναμνήσεις συσσωρευμένες, μια ολόκληρη ζωή. Το Καλλιπόλεως 4 μπορεί να κατέβασε τη δική του αυλαία αλλά σίγουρα δίνει τη σκυτάλη σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Όπως λέμε τα καλύτερα έρχοντε. Για την ώρα γειά χαρά.

Πολλές ευχαριστίες στις εκατοντάδες συνεργάτες μου. Θα μπορούσα να ονοματίσω σχεδόν όλους τους κύπριους μουσικούς αλλά αδύνατο. Πολλές ευχαριστίες όμως στον συν-δημιουργό του Καλλιπόλεως αδερφικό φίλοNikos Tsielepas. Φίλε, περάσαμε ωραία".

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close