Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε έναν μικρό παράδεισο στην καρδιά της Κακοπετριάς

Μία φανταστική επιλογή για αγροτουρισμό!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017

Τα αγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον" βρίσκονται στην καρδιά της Παλιάς Κακοπετριάς, σε απόσταση 350 μέτρων από το κέντρο του χωριού, ανάμεσα στις όχθες των ποταμών Καρκώτη και Γαρίλλη.

Πρόκειται για κτίρια του 1935-1940, που ανήκαν στους προγόνους του σημερινού ιδιοκτήτη και, αφού ανακαινίστηκαν, άρχισαν να λειτουργούν ως αγροτουριστικά διαμερίσματα από το 2011.


"Ενύπνιον" σημαίνει "όνειρο"...
Το "Ενύπνιον" είναι ιδανικό για ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, κοντά στην κυπριακή φύση, μακριά από το θόρυβο, την ένταση και το άγχος της πόλης. Θυμίζει παλιές όμορφες εποχές της Κυπριακής παράδοσης προσφέροντας ταυτόχρονα όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Το συγκρότημα αποτελείται από τρία ξεχωριστά κτήρια, τα οποία έχουν διαμορφωθεί σε τέσσερα διαμερίσματα και ένα γραφείο. Στο κάθε διαμέρισμα έχει δοθεί και ένα αρχαίο ελληνικό όνομα: Αντιγόνη, Θάλεια, Ερατώ και Κλειώ.

Αντιγόνη
Βρίσκεται στο ισόγειο και αποτελείται από δύο δωμάτια (υπνοδωμάτιο και κουζίνα-καθιστικό). Η βεράντα του εφάπτεται στο κύριο λιθόστρωτο δρομάκι (πεζόδρομο) της Παλιάς Κακοπετριάς. Σ' αυτό μπορούν να φιλοξενηθούν δύο άτομα (ένα διπλό κρεβάτι).

Θάλεια
Βρίσκεται στον όροφο και αποτελείται από δύο δωμάτια (υπνοδωμάτιο και κουζίνα-καθιστικό). Η βεράντα του έχει θέα προς τοίδιο δρομάκι. Στο διαμέρισμα υπάρχει ξυλόσομπα και τζακούζι. Μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι τέσσερα άτομα (δύο ενήλικες και δύο παιδιά) αφού διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ, που γίνεται διπλό κρεβάτι.


Ερατώ
Αποτελείται από ένα μόνο δωμάτιο (στούντιο) και έχει παραδοσιακό (κτιστό) τζάκι και τζακούζι. Μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι τρία άτομα (δύο ενήλικες και ένα παιδί). Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ, που γίνεται μονό κρεβάτι.


Κλειώ
Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα-καθιστικό, στο οποίο υπάρχει ξυλόσομπα και μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι έξι άτομα (τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά). Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, δύο μονά κρεβάτια και έναν καναπέ, που γίνεται διπλό κρεβάτι. Το διαμέρισμα αυτό έχει ξυλόσομπα και ατμοντούς. Η βεράντα του κυρίως υπνοδωματίου έχει μια υπέροχη θέα προς την κατάφυτη κοίτη του ποταμού, που βρίσκεται σε χαμηλότερο επίπεδο.

Σε όλα τα διαμερίσματα υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Διαθέτουν αυτόνομη ηλεκτρική θέρμανση και σύστημα κλιματισμού ζεστού και κρύου αέρα. Διαθέτουν, επίσης, δωρεάν ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια.

Πληροφορίες
Τηλ.: 22924500, 96899699
Φαξ: 22924222
Oδός: Μάριου Ιωάννου (πρώην παλαιάς Κακοπετριάς) 66, 2800, Κακοπετριά, επ. Λευκωσίας.
Website: www.enipnion.com.cy
E-mail: info@enipnion.com.cy
Facebook: Enipnion Apartments Kakopetria

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close