21-27 December 2017
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Justice League

Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg και Aquaman, θα 'σπάσουν' ταμεία!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2017

H DC Comics φιλοδοξεί να 'σπάσει' ταμεία με την 'Justice League' (το αντίπαλο δέος των 'Avengers' της Marvel), μετά από τις μέτριες κριτικές που απέσπασαν τα πολύ φιλόδοξα projects 'Batman v Superman: Dawn of Justice' και 'Suicide Squad', αλλά και τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε διεθνώς η 'Wonder Woman'.

O Zack Snyder μας παρουσιάζει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Chris Terrio ('Argo') να υπογράφει το σενάριο.

Την ομάδα αποτελούν οι: Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg και Aquaman, με τους Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Ezra Miller, Ray Fisher και Jason Momoa, να υποδύονται τους αντίστοιχους ρόλους, ενώ στο καστ συναντάμε και άλλα λαμπερά ονόματα του Χόλιγουντ, όπως Amy Adams, Amber Heard, Robin Wright, Diane Lane και J.K. Simmons.

Ο Bruce Wayne έχοντας πλέον την βοήθεια της νέας συμμάχου, Diana Prince, προετοιμάζεται για την αντιμετώπιση ενός πανίσχυρου εχθρού. O Batman και η Wonder Woman θα χρειαστεί να φτιάξουν μια ομάδα από υπερήρωες για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή, έτσι προκύπτει μια ομάδα αποτελούμενη από τους Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και The Flash, η οποία πρέπει να σώσει τον πλανήτη από μια καταστροφική επίθεση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ο Zack Snyder παρουσιάζει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη την πιο δημοφιλή και διαχρονική ομάδα υπερηρώων του DC Universe.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Για να δεις τους Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg και Aquaman, στην ίδια ταινία!

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close