Shopping , News

Η Λευκωσία απέκτησε το πρώτο Alpha Industries της Ευρώπης

Μεείδη ρουχισμού κορυφαίας ποιότητας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017

Με συνεργάτες τους αποκλειστικούς αντιπροσώπους και διανομείς στην Κύπρο την εταιρεία PIANDEL TRADING LTD, η TWAS TRADING LTD εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο 25/11/17 το πρώτο mono brand κατάστημα ALPHA INDUSTRIES στην Ευρώπη. 

Η παγκοσμίου φήμης εταιρεία ειδών ένδυσης και αξεσουάρ Alpha Industries ιδρύθηκε το 1959 στο KNOXVILLE των ΗΠΑ, και αναδείχθηκε ως έναν από τους κυριότερους προμηθευτές σε είδη ρουχισμού κορυφαίας ποιότητας για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ μέχρι και σήμερα.

Το 1988, και ύστερα από 30 σχεδόν χρόνια δραστηριότητας στον κλάδο, η Alpha Industries ανέπτυξε το πρώτο της εμπορικό λογότυπο και παρουσιάζει το φημισμένο πλέον μπόμπερ τζάκετ MA-1 του αμερικανικού στρατού στην ευρύτερη αγορά. 

Το 1993, η Alpha Industries διευρύνει την παρουσία της διεθνώς, θεμελιώνει την παρουσία της στη Γερμανία και κατακτά και την ευρωπαϊκή αγορά. 

Σήμερα, αφού έχει συμπληρώσει πάνω από 57 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας διεθνώς, η επωνυμία διαθέτει πλέον μια πλούσια και συνεχώς εμπλουτισμένη συλλογή ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ και απευθύνεται τόσο στο ανδρικό αγοραστικό κοινό όσο και σε γυναίκες και παιδιά.

Μεταξύ των πιο επιτυχημένων ειδών που εμπορεύεται είναι μια τεράστια συλλογή από τζάκετs υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού όπως τα εξαιρετικά δημοφιλή MA-1, NASA και Playboy σε πολλές αποχρώσεις και παραλλαγές, τα εμβληματικά M-65 field jackets, jackets ψυχρού κλίματος, δερμάτινα jackets, πουκάμισα, μπλουζάκια και πόλο, φούτερς, hoodies, παντελόνια, βερμούδες, σορτσάκια, εσώρουχα και άλλα αξεσουάρ πάντα αντιπροσωπεύοντας το ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα της Alpha Industries. 

Τα προϊόντα της Alpha Industries αποτελούν πλέον την κορυφαία τάση στον χώρο της μόδας και φορέθηκαν διαχρονικά απο διεθνούς καριέρας σούπερ-μόντελς, ηθοποιούς, καλλιτέχνες και στάρλετς αλλά και χιλιάδες άλλους δημοφιλείς αστέρες του Χόλιγουντ όπως η Marilyn Monroe, ο John Wayne, Sylvester Stallone, Robert De Niro, Tom Cruise, John Travolta, Kevin Costner,  και πολλές άλλες προσωπικότητες μέχρι και οι προέδροι των ΗΠΑ και Ρωσσίας!. 

Μεγάλα ονόματα όπως ο Kanye West, Eminem, Justin Bieber, οικογένεια Jenner/Kardashian, οι Beckhams, η Beyonce, η Rihanna καθώς και οι αδελφές Hadid είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα ονόματα που φωτογραφήθηκαν πρόσφατα να φορούν είδη ρουχισμού της AlphaΙ Industries.

Το ALPHA INDUSTRIES STORE βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 15ΑΒΓ, στη Λευκωσία. 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close