Δημοσιεύτηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2017
Ο Όμιλος Breeze έχει κι αυτό το χειμώνα κάτι καινούργιο να μας προτείνει... κάτι που θα δώσει στις νύχτες μας έναν άλλο αέρα, πολύ luxury και κομψό!
Ένα νέο μπαρ, που με την κομψότητα του παρελθόντος... υπόσχεται να αλλάξει τις νύχτες μας στην παλιά πόλη της Λεμεσού.
Κι όπως αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, ο νέος προορισμός εξόδου του Ομίλου Breeze δεν θα μπορούσε να μην είναι τόσο λαμπερός όσο πρέπει, τόσο πρωτότυπος και ανανεωμένος.
Στη θέση του πρώην Baron bar σην παλιά πόλη (απέναντι σχεδόν από το Δημαρχείο Λεμεσού) από τις 22 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί το Bordello Bar, ένα ολοκαίνουργιο μπαρ που το όνομά του και μόνο, κεντρίζει το ενδιαφέρον μας.
Οι πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς, κάνουν πάντως λόγο για την άφιξη του χειμώνα, ενώ όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται κάτι που (όσον αφορά τη διακόσμηση και τη φιλοσοφία) θα ξεφεύγει πολύ από τα καθορισμένα πρότυπα της παλιάς Λεμεσού, αλλά γενικότερα και της εποχής, που αρέσκεται στα all day στέκια και τα καφενεδάκια, προτείνοντάς μας ένα μπαρ με θεατρικό σκηνικό για αξέχαστα βράδια.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, που το Bordello Bar θα κάνει κι επίσημα πρεμιέρα.
Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 6, παλιά Λεμεσός. Κρατήσεις στα τηλέφωνα 25341341 & 99341341 .



Σχετικά
Το 7seas επιστρέφει για μια εκρηκτική χειμερινή σεζόν!
Με ένα πλούσιο και πολλά υποσχόμενο καλεντάρι, γεμάτο ρυθμό και διεθνείς καλλιτέχνες!
Η αγαπημένη ταράτσα της Λευκωσίας, αποχαιρετά (απόψε) τη σεζόν
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το Balza, ενώ η επιστροφή θα γίνει με την άνοιξη
Το πιο spooky & retro Nostalgia Party της χρονιάς επιστρέφει στου Αντωνάκη!
Το 10ο ετήσιο Halloween Party έρχεται στο αγαπημένο μας στέκι, το Antonakis Music Hall στη Λευκωσία, για ένα βράδυ γεμάτο μουσική, χορό και… freaky vibes!
5+1 πάρτι για να διασκεδάσουμε την 28η Οκτωβρίου
Από ολοήμερα gatherings μέχρι βραδινά events στην Κύπρο
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται για μία μοναδική μουσική βραδιά
Με τους Όλγα Βενετσιάνου, Νικόλα Ντίμα, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Πρόδρομο Τσολιά
Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική
Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!
30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance
Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62
Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό
Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου
Το Garden Day and Night παραμένει το σημείο συνάντησης μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και φαγητό σε έναν υπέροχο κήπο