11-17 January 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

All the Money in the World

Η υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες ταινία του Ridley Scott με τον Christopher Plummer να αντικαθιστά τον Kevin Spacey στον κεντρικό ρόλο!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017

Ο Ridley Scott ('Alien', 'Prometheus') αφήνει για λίγο στην άκρη τα εξωγήινα τέρατα και τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, σκηνοθετεί και συν-υπογράφει το σενάριο του θρίλερ 'All the Money in the World', βασισμένο στο βιβλίο του John Pearsons 'Painfully Rich: The Outrageous Fortunes and Misfortunes of the Heirs of J. Paul Getty'. Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της απαγωγής του εγγονού του John Paul Getty το 1973, που έμεινε αξέχαστη καθώς ο παππούς του, ο τότε πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο αρνήθηκε να πληρώσει τα λύτρα. Τον κεντρικό ρόλο ενσαρκώνει ο Christopher Plummer, ο οποίος, μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά στο χαρακτήρα που υποδύεται. Ρώμη, 1973. Μασκοφορεμένοι άντρες απαγάγουν ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Paul. Ο παππούς του, ο J. Paul Getty, είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ένας δισεκατομμυριούχος που ενεργοποιείται στον τομέα του πετρελαίου, αλλά είναι και διαβόητος τσιγγούνης. Η απαγωγή του αγαπημένου του εγγονού δεν στέκεται αρκετή για να τον κάνει να αποχωριστεί μέρος της περιουσίας του. Από την άλλη, η μητέρα του Gail (Michelle Williams), βάζει το γιο της ψηλότερα από τα χρήματα. Και η ζωή του βρίσκεται ολοένα και περισσότερο σε κίνδυνο, αφού ο χρόνος τελειώνει και οι απαγωγείς δείχνουν ολοένα και σκληρότεροι. Τότε ο Getty στέλνει το αινιγματικό του σωματοφύλακα Fletcher Chase (Mark Wahlberg) να διαφυλάξει τα συμφέροντα του, με αυτόν και την Gail να γίνονται ένα αταίριαστο δίδυμο σε αυτή την κούρσα ενάντια στον χρόνο.

Το ρόλο του J. Paul Getty, είχε υποδυθεί αρχικά ο Kevin Spacey. Και ενώ το φιλμ ήταν έτοιμο, ο Ridley Scott αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Spacey με τον Christopher Plummer και να ξαναγυρίζει όλες τις σκηνές του, έπειτα από τη θύελλα κατηγοριών εναντίον του πρώτου για σεξουαλική παρενόχληση. Η ταινία είναι υποψήφια για τρεις Χρυσές Σφαίρες: Καλύτερη Σκηνοθεσία - Ridley Scott, Καλύτερη Ηθοποιός (Δράμα) - Michelle Williams,Β' Ανδρικός Ρόλος - Christopher Plummer.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Ταινία θρίλερ βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τον σκηνοθέτη Ridley Scott.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΩ... Γιατί θα απολαύσεις μία καλογυρισμένη ταινία οσκαρικών προδιαγραφών γεμάτη αγωνία, μυστήριο και εξαιρετικές ερμηνείες.

 

Καθ 22.00

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close