Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017
Από την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού έβαλε τα γιορτινά του με ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που έζησε ποτέ η Λεμεσός!
Στο κέντρο της πλατείας έχει στηθεί ένα ολόφωτο Καρουζέλ για ατέλειωτες βόλτες καθώς και άλλα παιχνίδια που προσθέτουν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, Χριστουγεννιάτικη αγορά με ξύλινα σπιτάκια που πουλούν λιχουδιές, παιχνίδια, στολίδια και φυσικά ζεστή σοκολάτα και κρασί, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων γλυκών και σοκολάτας, εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων κατασκευών, ένα παραμυθένιο σπίτι του Άη Βασίλη όπου τα ξωτικά βοηθούν τα παιδιά να γράψουν το όνομα τους στη λίστα του Άη Βασίλη και να φωτογραφηθούν μαζί του και πολλές άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.
Τώρα και πραγματικό χιόνι
Από 26 Δεκεμβρίου ανοίγει η πλατεία «Βόρειου Πόλου» όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν παιχνίδια με πραγματικό χιόνι, θα μπορούν να φτιάξουν χιονάνθρωπο, να ρίξουν χιονόμπαλες και να χαρούν κατρακύλες με έλκηθρα στην μεγάλη ξύλινη τσουλήθρα.
Η πλατεία «Βόρειου Πόλου» βρίσκεται δίπλα από την κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού. Τι περιμένεις λοιπόν; Ετοιμάσου για παιχνίδι στο χιόνι.
Σχετικά
Weekend Agenda: 22 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, γιορτές, συναυλίες, σοκολάτα, μανταρίνια και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο
Το Κυπριακό Μουσείο γιορτάζει
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης της μόνιμης έκθεσης του μουσείου.
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Παραλιμνίου
Πάμε για παρατήρηση πουλιών και εξερεύνηση της φύσης στην όμορφη Λίμνη Παραλιμνίου