8-14 February 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Wonder

Το best seller της R. J. Palacio μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και στέλνει ισχυρά μηνύματα

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιανουαρίου 2018

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της R. J. Palacio, η ταινία "Wonder" του Stephen Chbosky αφηγείται την συγκλονιστική και συγκινητική ιστορία του August "Auggie" Pullman, o οποίος γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του (σύνδρομο Treacher Collins) που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο. Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους της συμπόνοια και τη αποδοχή, το ταξίδι του Auggie θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.

Η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού με διαφορετικό πρόσωπο γίνεται μια πολύπλευρη ματιά στο τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Ο Auggie αν και πάντα επιδίωκε την απομόνωση φορώντας το διαστημικό κράνος του, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που τον κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα ενώ αποφεύγουν να τον κοιτάξουν στα μάτια. Ένα χρόνο αργότερα, άλλοτε με χιούμορ , άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με όμορφο τρόπο, o Auggie και όλοι γύρω του, αλλάζουν και αναδεικνύονται όλα αυτά που έχουν σημασία περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή: η φιλιά, το κουράγιο και η επιλογή να είσαι ευγενής καθημερινά με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

To ρόλο του Auggie υποδύεται ο Jacob Tremblay που γνωρίσαμε μέσα από την ταινία "The Room", ενώ πρωταγωνιστούν οι Julia Roberts και Owen Wilson.

 

ΣΚ 15.15

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close