News , Guide

Ένα Boutique Hotel βγαλμένο από παραμύθι, ετοιμάζεται στην Κύπρο

Εξαιρετικό περιβάλλον, άνεση ακι φιλοξενία!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2018

Η Λάρνακα αλλάζει κι αυτό πλέον είναι γεγονός! Εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, οικιστικά συγκροτήματα, νέα μαγαζιά και φαγητό και ποτό, φέρνουν στην πόλη του Ζήνωνα αέρα εκσυγχρονισμού και ανανέωσης, και την κάνουν ελκυστικό προορισμό για ντόπιους και ξένους!

Λαμπρό παράδειγμα της ανανέωσης αποτελεί και το Q Boutique Hotel, ένα πραγματικό διαμάντι, που θα ανεγερθεί στην καρδιά της Λάρνακας, μόλις 500 μέτρα από την παραλία των Φοινικούδων καθώς και από τις παραλίες με μπλε σημαία καθιστώντας το ιδανική επιλογή για διαμονή.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο που θα εναρμονίζεται πλήρως με τον περιβάλλοντα χώρο, συνδυάζοντας υπέροχα το κλασικό με το σύγχρονο, ένα υπέροχο μείγμα παραδοσιακού και μοντέρνου σχεδιασμού.

Οι εγκαταστάσεις του μαζί με την εξωτερική αυλή παρέχουν λειτουργικότητα και λύσεις στο άτομο που θέλει να οργανώσει επαγγελματικές συναντήσεις όπως και προσωπικές στο Q Boutique Hotel, παρέχοντας την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν ταυτόχρονα σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Η βολική τοποθεσία του Q Boutique Hotel προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στη Λευκωσία, το πρωτεύον και επιχειρηματικό κέντρο του νησιού.

Το Q Boutique Hotel περιβάλλεται από μια πληθώρα γνωστών αποκλειστικών καταστημάτων, καθώς και εστιατορίων, μπαρ και τραπεζών που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Το ξενοδοχείο αποτελεί ένα έργο της εταιρείας Quality Group, θα αποτελείται από 40 ευρύχωρα και stylish δωμάτια τα οποία θα προσφέρουν στυλ και άνεση, εκ των οποίων 36 δίκλινα δωμάτια και 4 μονές σουίτες κατάλληλες για φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες. Θα διαθέτει καφετέρια, εστιατόριο και wine bar τα οποία θα έχουν και αυτά με τη σειρά του μια μοναδικότητα στο σχεδιασμό τους.

Μάλιστα, από το χώρο δεν απουσιάζουν, γυμναστήριο, καθώς και αίθουσα συνεδριάσεων, αλλά και καταστήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close