Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2018
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών η τραγουδίστρια των Cranberries Dolores O’Riordan, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της. «Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Dolores O’Riordan πέθανε ξαφνικά σήμερα στο Λονδίνο», ανέφερε ο εκπρόσωπος χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η frontwoman του συκγροτήματος βρισκόταν στο Λονδίνο για μία ηχογράφηση. «Τα μέλη της οικογένειάς της είναι συντετριμμένα στο άκουσμα της είδησης και έχουν ζητήσει σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή», προσθέτει στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος.
Στις 4 Ιανουαρίου η Dolores είχε ανεβάσει την τελευταία της φωτογραφία στο Twitter.

Η O’Riordan ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο. Οι Cranberries έγιναν γνωστοί τη δεκαετία του '90 με το hit «Linger», ενώ η μεγάλη του επιτυχία ήταν το «Zombie». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της μπάντας, έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ.
Η γεννημένη στο Λίμερικ Dolores ήταν ιδιαίτερα γνωστή για τη βαθιά φωνή της και το χαρακτηριστικό ιρλανδικό accent της.
Μαζί με τους Cranberries είχαν δώσει συναυλία στην Ελλάδα πριν από οκτώ χρόνια.
Σχετικά
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αναφέρεται για την αιτία θανάτου – Τη Δευτέρα η κηδεία
Όσα έγιναν γνωστά
Αναβάλλεται η συναυλία της Πάολας στην Κύπρο
Λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, η συναυλία της Πάολας μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία
Οι συναυλίες που αναβάλλονται μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη
Οι καλλιτέχνες που ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν τις συναυλίες τους