Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2018
Tο Living Color Music & Arts Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ αυτού του είδους που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο, ξεπέρασε ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες κλείνοντας την πρώτη του εμφάνιση με εντυπωσιακό στυλ. Tο Living Color Music & Arts Festival, θέτοντας νέα πρότυπα στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κύπρο, επιστρέφει για τη δεύτερη πρωτοποριακή του έκδοση την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018!

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2017 στην Αγία Νάπα και πρόσφερε μια αξέχαστη εμπειρία στο τεράστιο κοινό του. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής EDM σε μια μεγαλοπρεπής σκηνή 840 τ.μ (τη μεγαλύτερη στο είδος της που είδαμε ποτέ στην Κύπρο, εμπλουτισμένη με οπτικά και ηχητικά εφέ), καθώς και μια σειρά από δραστηριότητες που πρόσφεραν μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπως live art installations, διασκεδαστικά παιχνίδια και μια μοναδική ποικιλία από ποιοτικό street food.

Χιλιάδες κόσμου περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο Living Color Music & Arts Festival το οποίο θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, ένα εξωτερικό χώρο 21000 τετραγωνικών μέτρων με θέα τη θάλασσα. Κορυφαίοι Djs από όλο τον κόσμο θα συνυπάρξουν με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες σε μια σκηνή εξίσου μεγάλη και επιβλητική! Οι καλλιτέχνες και Djs θα αρχίσουν να ανακοινώνονται από τις 21 Φεβρουαρίου 2018 στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ. Στο χώρο θα μπορείτε επίσης να απολαύσετε μαγευτικά live art installations, διασκεδαστικά παιχνίδια και ποιοτικό street food. Επίσης θα παρευρίσκονται επαγγελματίες που θα μπορούν να σας μεταμορφώσουν με πολύχρωμο μακιγιάζ και πλεξούδες στα μαλλιά για ένα total festival look!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από την 1η Μαρτίου 2018 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.livingcolorfestival.com και για 11 μέρες τα εισιτήρια θα διατίθενται στη χαμηλότερη τιμή από ποτέ! Θα μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια Γενικής Εισόδου για μία μέρα, εισιτήρια Γενικής Εισόδου για δύο μέρες, VIP εισιτήρια για μία μέρα και VIP εισιτήρια για δύο μέρες.
Κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα www.livingcolorfestival.com και ακολουθήστε τον λογαριασμό του Living Color festival στο Facebook και το Instagram, για να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις πληροφορίες που αφορούν το Living Color Music & Arts Festival.
Σχετικά
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου