Shopping , News

Μάθε πότε θα ανοίξει τις πύλες του το Nicosia Mall

Δεν είναι ένα ακόμα mall, αλλά ένας προορισμός που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2018

Το Nicosia Mall, το υπό κατασκευή νέο εμπορικό κέντρο στη δυτική πλευρά της πρωτεύουσας, στον κυκλικό κόμβο της Ανθούπολης, έρχεται φιλοδοξώντας να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ανανεωμένη εμπειρία αγορών, διασκέδασης και ψυχαγωγίας. 

Σύμφωνα με άρθρο του Φιλελεύθερου, το έργο, που ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, είναι η μεγαλύτερη επένδυση που υλοποιείται αυτή την περίοδο στη Λευκωσία και έχει μπει σε μια νέα φάση με την καθοριστική συμβολή της Τράπεζας Κύπρου. Η κατασκευή του Nicosia Mall προχωρά, πλέον, με γοργούς ρυθμούς ώστε να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του τέλος του 2018. 

Η επένδυση δίνει ήδη ανάσες στην τοπική οικονομία, ενώ το αποτύπωμα του Nicosia Mall στην οικονομική ζωή της Λευκωσίας θα είναι ισχυρό και στη φάση της λειτουργίας του, καθώς θα λειτουργούν πέραν των 150 καταστημάτων.

«Το Nicosia Mall δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Κύπρου, από άποψη μεγεθών, αριθμού καταστημάτων, επιλογών διασκέδασης και ψυχαγωγίας και ποικιλίας επώνυμων προϊόντων, αλλά ένας προορισμός», τονίζει ο πρόεδρος της Nicosia Mall Holdings (ΝΜH), Μάριος Καλοχωρίτης. 

Τοποθετημένο σε στρατηγική θέση και με εύκολη πρόσβαση -βρίσκεται επί του αυτοκινητόδρομου Α9 που οδηγεί στο Τρόοδος- το Nicosia Mall ακολουθεί τα πρότυπα εμπορικών αναπτύξεων της Ευρώπης προσφέροντας στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να καλύψουν σε ένα χώρο, σε έναν προορισμό, όλες τις ανάγκες τους: να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το νοικοκυριό τους από μια μεγάλη υπεραγορά, να περιηγηθούν σε μια πλήρη εμπορική αγορά -θα φιλοξενεί και εμπορικά σήματα που σήμερα δεν έχουν παρουσία στην Κύπρο- να πιουν τον καφές τους και να απολαύσουν το φαγητό σε έναν από τους δημοφιλείς χώρους εστίασης. Όλα αυτά σε έναν μοντέρνο αρχιτεκτονικά χώρο, που αξιοποιεί την τεχνολογία και σέβεται το περιβάλλον. 

Η εμπειρία του Nicosia Mall ξεχωρίζει επίσης και στο ότι διαθέτει τον πιο σύγχρονο πολυκινηματογράφο της Κύπρου, ενώ ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ανάπτυξης είναι η εξωτερική πλατεία, η οποία θα περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο ανυψωμένο πάρκο στο οποίο θα φιλοξενούνται πολιτιστικά γεγονότα και συναυλίες.

«Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Nicosia Mall το αναδεικνύουν σε έναν χώρο υπερτοπικής σημασίας και όχι σε μια απλή εμπορική ανάπτυξη. Δεν είναι ακόμη ένα mall, αλλά μια αναπτυξιακή υποδομή που φέρνει την ευρύτερη περιοχή στο επίκεντρο της Κύπρου και όχι μόνο», σχολιάζει ο κ. Καλοχωρίτης.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close