Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2018
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, στο γάμο σου, στη βάφτιση του παιδιού σου, στο πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο μεγάλο γεγονός θέλεις να γιορτάσεις.
Και τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηρίσει περισσότερο μια εκδήλωση από το χώρο που θα τη φιλοξενήσει… και, όπως μπορείς να δεις κι από τις φωτογραφίες, ο χώρος που μόλις ανακαλύψαμε είναι τόσο ξεχωριστός όσο θα ήθελες!
Το HoneyLi Hill είναι ένας υπέροχος χώρος στη Μελίνη, στα σύνορα των επαρχιών Λεμεσού και Λάρνακας. 'Χωμένος' στο καταπράσινο τοπίο της περιοχής, ο χώρος αυτός διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε σημαντική εκδήλωση της ζωής σου, ακόμα πιο όμορφη.
Βρίσκεται σε μια ιδιόκτητη έκταση γεμάτη πράσινο και τόσο ο εσωτερικός (που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 180 άτομα) όσο και ο εξωτερικός χώρος (των 500 ατόμων) είναι το κατάλληλο σκηνικό στο οποίο μπορείς να διοργανώσεις τη γαμήλια τελετή, τη δεξίωση, το δείπνο ή το γεύμα για τη βάπτιση του παιδιού σας, το πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός.
Το HoneyLi Hill συνδυάζει την ομορφιά της φύσης, την ιδανική θέα και μια γοητευτική ατμόσφαιρα για τις ιδιαίτερες εκδηλώσεις της ζωής σου.
Η φυσική πέτρα, το ξύλο, το πλακόστρωτο, και το prive εκκλησάκι είναι τα στοιχεία που κάνουν το χώρο αυτό ιδιαίτερο.
Πέρα από τους χώρους όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν δεξιώσεις γάμων, υπάρχει και σουίτα νεονύμφων, χώρος για τα παραδοσιακά ζώσματα, αλλά και για τέλεση πολιτικών γάμων.
Οι υπεύθυνοι του χώρου μπορούν να σας παρέχουν ακόμα λύσεις για την τροφοδοσία, το συντονισμό, τη διακόσμηση και ό,τι άλλο αφορά τη διοργάνωση του event σας στο χώρο τους!
Όλα όσα χρειάζεσαι λοιπόν για μία επιτυχημένη διοργάνωση βρίσκονται στον ίδιο χώρο (ζώσματα, εκκλησία, χώρος για δεξίωση, δείπνο αλλά και διαμονή του ζευγαριού), κι αυτός ακριβώς ήταν και ο αρχικός στόχος: οι καλεσμένοι αλλά και το ζευγάρι να απολαύσει τη μέρα και κανείς να μην ταλαιπωρηθεί.
Γι' αυτό άλλωστε και στο χώρο διατίθενται και mini bus για τη μεταφορά των καλεσμένων εντός του κτήματος (όπως για παράδειγμα από το εκκλησάκι στο χώρο δεξιώσεων).
Πληρ. 99278454.
*Φωτογραφίες Karina Leonenko Photography
Σχετικά

Πέθανε ο Φρανκ Κάπριο: Γνωστός ως «ο πιο ευγενικός δικαστής του κόσμου» (VID)
Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής εκπομπής Caught in Providence

Κίτρινη προειδοποίηση για 40αρια σήμερα – Πότε τίθεται σε ισχύ
Κίτρινη προειδοποίηση για ακραία μέγιστη θερμοκρασία εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας

Τα όμορφα Λεύκαρα μεταμορφώνονται και φέτος σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ο Δήμος Λευκάρων καλεί ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής

Τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να ταξιδέψετε τον Σεπτέμβριο
Ο Σεπτέμβριος προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική ατμόσφαιρα από αυτήν που βιώνει κανείς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού

20χρονος ίδρυσε τη δική του χώρα και θέλει να συμμετάσχει στην Eurovision
Η κυβέρνηση της χώρας του έχει λάβει ήδη 15.000 αιτήσεις για υπηκοότητα


10 μοναδικές εκκλησίες-μνημεία της UNESCO στο Τρόοδος, για να επισκεφθείς
Το Γεωπάρκο Τροόδους είναι το σπίτι των Βυζαντινών Μνημείων της UNESCO

Γιατί το παρεξηγημένο Παλέρμο αξίζει την προσοχή σου
Όλα όσα θα δεις και θα κάνεις στη σικελική πρωτεύουσα

Αποκαλυπτήρια γλυπτού "Κένταυρος" στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά
Μία δωρεά του Φίλιππου Γιαπάνη

Πώς θα είναι ο καιρός στην Κύπρο μέχρι το Σάββατο
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Wizz μόλις ανακοίνωσε πτήσεις σε δύο νέους, συναρπαστικούς προορισμούς
Ανακαλύψτε την Βενετία και την Τούζλα με κατευθείαν πτήσεις απο την Λάρνακα

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο σε ένα αεροπλάνο – και δεν είναι η τουαλέτα
Μπορεί να «φιλοξενεί» από χαρτομάντηλα και τσίχλες μέχρι μισοφαγωμένα φαγητά – Θα το χρησιμοποιήσετε ξανά;