Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα ξεχωριστό δείπνο με κερασμένα γλυκά, μόνο για τη γιορτή του έρωτα!

Απόλαυσε εντελώς δωρεάν γλυκά και από το Love Dessert Buffet καιευφάνταστα welcome drinks, μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2018

Με τη γιορτή των ερωτευμένων να βρίσκεται προ των πυλών, το Akakiko και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Συγκεκριμένα, τα εστιατόρια της Louis Hotels προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές επιλογές, ενώ έχουν ετοιμάσει ρομαντικές εκπλήξεις για τις 14 Φεβρουαρίου.

Το Akakiko Limassol, το Akakiko Nicosia και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον φορούν τα γιορτινά τους, χαρίζοντάς σας μια ξεχωριστή εμπειρία μέσα από το μοναδικό διάκοσμο και τη ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργούν αποκλειστικά για τη γιορτή των ερωτευμένων.

Τα εστιατόρια της Louis Hotels θα διατηρήσουν τα a la carte menu τους και θα προσφέρουν δωρεάν στους επισκέπτες τους ευφάνταστα welcome drinks και το ιδιαίτερο Love Dessert Buffet που περιλαμβάνει περισσότερα από 10 διαφορετικά επιδόρπια, ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς και προσφέροντας το ιδανικότερο κλείσιμο σε ένα ξεχωριστό δείπνο.

Η Louis Hotels έχει μεριμνήσει ακόμη και για τα ζευγάρια που προτιμούν να περάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο σπίτι, με την κάθε παραγγελία να συνοδεύεται από μία μικρή φιάλη κρασιού εντελώς δωρεάν.

Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας μοναδικές ρομαντικές στιγμές, επισκεπτόμενοι τα εστιατόρια Akakiko και Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον, συνδυάζοντας γαστρονομικές λιχουδιές, μοναδική ατμόσφαιρα και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.

Το Akakiko Nicosia και το Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον βρίσκονται στην οδό Αχαιών 1, στην Έγκωμη, δίπλα στο HILTON PARK, ενώ το Akakiko Limassol βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου The Royal Apollonia στη Λεμεσό.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο:

Akakiko
Τηλ: 77778022 Για online παραγγελίες στο www.akakiko.com.cy

Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείον
Τηλ: 77778300 Για online παραγγελίες στο www.toellinikocy.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close