Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2018
Με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου, η Λεμεσός υποδέχθηκε την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου το Βασιλικό ζεύγος του φετινού Καρναβαλιού, «Ρήγας και Ντάμα», που ενσαρκώσει ο Χριστάκης και η Ζήνα Μαχαλεκκίδη.
Κηρύσσοντας την έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης, είπε πως το φετινό καρναβάλι θα είναι το καλύτερο, «γιατί έτσι θα είναι κάθε επόμενο Καρναβάλι».
Ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και ακολούθως η περσινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού έστεψε τη νέα Βασίλισσα και το νέο Βασιλιά, με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό.
Το ζεύγος Μαχαλεκκίδη υποσχέθηκε στο κοινό να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του και κάλεσε όλους να ξεχάσουν για τις επόμενες μέρες τις έγνοιες και τις σκοτούρες και να διασκεδάσουν στους τρελούς καρναβαλίστικους ρυθμούς της Λεμεσού.
Ο Βασιλιάς Ρήγας και η Βασίλισσα Ντάμα, επάνω στο εντυπωσιακό άρμα τους και η συνοδεία του και μαζί με τις Δημοτικές Αρχές, τη Βασιλική οικογένεια, τους Κανταδόρους της ΕΔΟΝ, τη χορωδία «Αρίονες», τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, τις Μαζορέτες Λεμεσού και την ομάδα κρουστών «Batukinio», παρέλασαν προς την Πλατεία Ηρώων όπου πραγματοποιείται καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, με τη συμμετοχή του συγκροτήματος «Ritmo Di Carnaval».
Μάθε αναλυτικά το πρόγραμμα του Καρναβαλιού της Λεμεσού.
Πηγή ΚΥΠΕ


Σχετικά
Weekend Agenda: 22 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, μουσική, γιορτές, συναυλίες, σοκολάτα, μανταρίνια και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους σε όλη την Κύπρο
Το Κυπριακό Μουσείο γιορτάζει
Mε την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών αναβάθμισης της μόνιμης έκθεσης του μουσείου.
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο μόλις έφθασε στην Κύπρο
Δες πού στήθηκε και τι θα δεις εκεί
«Cinderella» :Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από την Ισπανία, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Μια υπερπαραγωγή από τη La Fiesta Escenica
Καρναβάλια 2026 στη Λάρνακα: Η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση επιστρέφει
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη γιορτή χρώματος, μουσικής και κεφιού την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
Carnival of Hearts: Ένα συναρπαστικό τριήμερο καρναβαλικής διασκέδασης, στο Cap St Georges Hotel & Resort
Κλείστε τώρα τη διαμονή σας και ζήστε την εμπειρία του τριημέρου στο μέγιστο
Το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" έφτασε στην Κύπρο
Στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) – ένα θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!
Week Agenda: 12 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, σινεμά, συναυλίες, γαστρονομία και εμπειρίες που κάνουν τις μέρες (και τις νύχτες) μας πιο ενδιαφέρουσες
Η ανακοίνωση για την Παιδική Καρναβαλίστικη Παρέλαση της Λεμεσού
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Θέλεις να τρέξεις κι εσύ στον ιστορικότερο μαραθώνιο της Κύπρου;
Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων στη Λίμνη Παραλιμνίου
Πάμε για παρατήρηση πουλιών και εξερεύνηση της φύσης στην όμορφη Λίμνη Παραλιμνίου