Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018
Το i-Fitness Day 6, επιστρέφει για να μας βάλει όλους σε ρυθμό...
Συγκεκεριμένα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία, την Κυριακή 18 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη γυμναστική, το i-Fitness Day.
Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε όλους, είτε αυτοί είναι γυμνασμένοι είτε δεν είναι και τόσο γυμνασμένοι…
Αυτό που υπόσχονται οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες, είναι μια ευχάριστη μέρα με κίνηση, ρυθμό και άσκηση.
Στο πλαίσιο του φετινού i Fitness Day οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που επιθυμούν να γυμναστούν και μάλιστα από τους επαγγελματίες εγκεκριμένους εκπαιδευτές της LesMills Κύπρου. Μεταξύ άλλων ειδικοί εκπαιδευτές θα παραδώσουν μαθήματα Ζούμπα, Καπουέιρα και Κυκλικής Γυμναστικής.

Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί οργανωμένος παιδότοπος με την επίβλεψη αδειούχου νηπιαγωγού και δωρεάν face-painting.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία. Το ποσό συμμετοχής θα είναι 9 ευρώ το άτομο, και στο χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν ένα πακέτο δώρων. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Facebook i Fitness Day ή καλώντας το 99 663 255.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Morfou Karate ΜΜΑ Fitness by Ice Man και το European University Cyprus. Κύριοι υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι : LP Franceskides, εισαγωγείς των ελαστικών Michelin, η εταιρία Vasos Eliades, εισαγωγείς του φυσικού μεταλλικού νερού Vittel και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Famous Sports, Χαραλαμπίδης-Κρίστις και Lois Builders.
Την εκδήλωση στηρίζει η LesMills Cyprus με τα μοναδικά προγράμματα γυμναστικής και τους εκπληκτικούς γυμναστές της.
Μεγάλος χορηγός Telethon, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

-
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
18 Μαρτίου 2018
Σχετικά
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»