5-11 April 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Red Sparrow

Η Jennifer Lawrence είναι μία σαγηνευτική... δολοφόνος!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2018

Μετά το 'Mother!' του Darren Aronofsky, το οποίο εισέπραξε μικτές κριτικές και ξεχώρισε στα... Χρυσά Βατόμουρα, η βραβευμένη με Όσκαρ Jennifer Lawrence φιλοδοξεί να πάρει το αίμα της πίσω, υποδυόμενη μία πρίμα μπαλαρίνα-Ρωσίδα κατάσκοπο, στο 'Red Sparrow' του Francis Lawrence ( σκηνοθέτης και πρωταγωνίστρια ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους μετά την επιτυχημένη σειρά ταινιών 'The Hunger Games'), μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Jason Matthews.

Στη σημερινή Ρωσία που διοικείται απο τον Vladimir Putin, η αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών Dominika Egorova, πασχίζει να επιβιώσει στη μετα-Σοβιετική εποχή. Με διαταγές να εξελιχθεί σε 'Sparrow' - μια εκπαιδευμένη πλανεύτρα, η Dominika διατάζεται να λειτουργήσει ενάντια στον Nathaniel Nash, ένα νεαρό αξιωματικό της CIA που χειρίζεται τον πιο σημαντικό κατάσκοπο της υπηρεσίας στη Ρωσία. Καθώς η δράση ελίσσεται μεταξύ της Ρωσίας, της Φινλαδίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, η Dominika και ο Nate συγκρούονται σε μια αναμέτρηση επιθυμιών, κατασκοπείας και αναπόφευκτα πάθους, που απειλεί όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και αυτές των άλλων.

Καθώς οι μυστικές συμμαχίες δημιουργούνται και σπάνε, το παιχνίδι της Dominika και του Nate φτάνει σε ένα θανατηφόρο σταυροδρόμι. Σύντομα, ο ένας από τους δυο ξεκινά μια διπλή ύπαρξη σε μια επιχείρηση ζωής και θανάτου, που αναλώνει μυστικές υπηρεσίες από την Μόσχα μέχρι και την Washington.

Η ταινία έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανηλίκους καθώς περιέχει σκηνές σκληρής βίας, βασανιστήρια, σκηνές σεξ, βωμολοχίες και πολύ γυμνό. Μαζί με την Jennifer Lawrence τηςπρωταγωνιστούν οι: Joel Edgerton, Jeremy Irons, Matthias Schoenaerts, Mary-Louise Parker και Charlotte Rampling.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Kατασκοπική ταινία δράσης από τον σκηνοθέτη του 'The Hunger Games' Francis Lawrence.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να δεις την Jennifer Lawrence να υποδύεται το ρόλο μίας σέξι δολοφονικής... μηχανής!

 

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close